Десетки хиляди левове „под прикритие“ в джоба на Бахаров

Захари Бахаров взима най-много в „Под прикритие“! Вижте хонорарите на звездите в култовия сериал!

Захари Бахаров е най-скъпоплатеният актьор в култовия сериал „Под прикритие“ на БНТ. За първи път лъснаха хонорарите на участниците в хитовата кримка – тайна, пазена ревниво.

От оповестената информация става ясно, че Бахаров получава цели 10 хиляди лева за всеки епизод, който снима. Както е известно на почитателите на сериала, той се превъплъщава в ролята на мафиота Иво Андонов.

За сравнение, Ивайло Захариев, който играе ченгето Мартин, е на дъното на класацията — получава едва 5 хиляди лева.

Колегите му Владо Пенев и Михаил Билалов взимат съответно по 8 и 7 хиляди лева. Любимецът на публиката Мариан Вълев-Куката получава 7 хиляди лева.

И докато пикантната клюка за хонорарите за първи път стана публично достояние, то какво предстои да се случи в новия четвърти сезон на сериала скоро ще стане известно. Зрителите трескаво се питат дали Иво Андонов, който бе застрелян в края на трети сезон, ще оживее.

Бахаров е един от най-търсените актьори в момента, но има шанс да остане в сериала. Особено ако успее да предоговори заплащането си и да спечели по-висок хонорар в новите серии.

За сметка на баснословните суми на звездите във филма, актьорите с епизодични роли получават по 300 лева на ден. Хонорарите на статистите във филма варират между 50 и 150 лева, в зависимост от сцените, в които участват.

За да се защитят от неочаквано напускане на някоя звезда, продуцентите са предвидили клауза, според която актьорите дължат неустойка в размер на 50 хиляди лева, ако си тръгнат по свое желание.

Междувременно от новия трейлър на кримисериала стана ясно, че зрителите скоро ще станат свидетели на неочаквани обрати и ще се срещнат с нови герои, пише столичен вестник.

Инфо: Агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 16 януари 2014 г.