Десет удивителни трансформации на бани с онлайн видео и снимки

Десет удивителни трансформации на бани

Акценти от програмата на Fine Livimg Network за 02/2012

НОВА ПОРЕДИЦА: Ароматерапия за всеки (Everybody Nose)
От 6 февруари, всеки ден, 7:00, 16:00 и 4:05

Рецепти за любими аромати за всекидневна употреба: експертът по ароматерапия Ноел Катай е водеща на тази телевизионна поредица и представя етерични масла, които хората използват за здраве и добро физическо и психическо разположение. Ноел разсейва митовете и тайните за етеричните масла, така че всички ще бъдат вдъхновени да ги включат в ежедневието си, дори и в съвсем малки дози.

Ноел показва на затрупана с професионални ангажименти двойка как да приготвя съчетания от обикновени етерични масла от мента, лавандула и меча пета, за да превърне ежедневните си пътувания в релаксиращо удоволствие.

След това водещата демонстрира колко лесни за употреба и полезни са комбинациите от етерични масла за подобряване на физическата тренировка. Тя приготвя мотивираща смес, за да накара и най-мързеливите да отидат в салона и да спортуват. Освен това показва на двойка, участваща в триатлона на „Айрън Мен“, микс за устойчивост и за натриване при болезнени мускули, за да направят върхово представяне.

По-късно Ноел разглежда възможностите на етеричните масла за подобряване на здравето и за щастието на нашите приятели – животните. Тя посещава кучешка занималня и използва съчетания за контрол на страха и бълхите, а след това демонстрира как ароматерапията може да се прилага успешно и на конете.

НОВА ПОРЕДИЦА: В търсене на азиатския вкус (Chasing The Yum)
От 13 февруари, всеки ден, 13:25 и 18:05

Внесете сладко-пикантния вкус на азиатската храна в собствената си кухня. Водещ на поредицата е Джет Тила – главен готвач, изявен във всички видове азиатска кухня, получил национално признание.

Страстта му към азиатските ястия се проявява в ранна възраст. Като малко момче той прекарвал време, изучавайки древните традиции на класическата азиатска кухня в семейни ресторанти и на пазара в Банкок.

Вкусните му рецепти включват Пенанг и Прик Кинг къри, Ма По Тофу и вегетариански Ло Мейн и дори суши.

По-късно в поредицата ще видим как Джет използва магията си, за да приготви Гоби Ало, супа Мисо, пилешка Тикка Масала и барбекю по тайландски, всичко това в неговия неподражаем стил.

НОВО ПРЕДАВАНЕ: Бантастично – Топ десет (Bathtastic- Top Ten)
От 6 февруари, всеки понеделник, двойни епизоди от 22:55

Мат Мюнстер предлага десет удивителни трансформации на бани в едно зашеметяващо предаване. От загадъчното и екстравагантното, до лъскавото и модерното, това е предаване, изпълнено с най-доброто от най-доброто от „Бантастично“.

Десет бани се превръщат от грозни в ослепителни в една динамична класация, която се устремява към „Най-бантастичната баня“ на всички времена.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 януари 2012 г.