Десет от групите на Music Space участват в Spirit of Burgas

Победител от Music Space ще подгрява Faith No More на музикалния фестивал в Бургас

Имената на десет Loop-ъри с безплатни покани за Spirit of Burgas 2009 се обявяват днес

Десет от групите, участващи в проекта на М-Тел Music Space, ще свирят на фестивала Spirit of Burgas 2009. Той ще се проведе на 14, 15 и 16 август.

Миналогодишните хедлайнери от сцената на Music Space – Panican Whyasker, са избрани да подгряват култовите Faith No More на 14 август. С Breakpoint, също познати с участието им на Music Space Stage през миналата година, ще стартира първият ден на Jack Daniel’s Stage, като по-късно на същата сцена посетителите на грандиозното събитие ще могат да чуят As Soon As Possible.

На втория ден от фестивала, на сцената на Jack Daniel’s, ще свирят Млък! и Сепуко 6. Други две групи, участващи в проекта Music Space – Q-Check и Surmata Harry’s Coptor mix, ще свирят пред публиката на На Тъмно Stage на 15 август. През втория фестивален ден феновете ще могат да видят Daft Dub на ZionLionz Roots Dance & Dub Stage.

На 16 август свирят Collapso на Jack Daniel’s Stage и Kozza Mostra на На Тъмно Stage.

Тази година Loop е основен спонсор на музикалния фест в Бургас. Всички Loop абонати, които притежават клубна карта, получават 20% отстъпка от цената на билетите за тридневния фестивал.

Днес на сайта на Loop (www.loop.bg) ще бъдат публикувани имената на 10-те младежа, които ще получат правото да посещават безплатно феста и през трите му дни.

Коментари (0)

Публикувано в на 6 август 2009 г.