Дерат диво прасе в Африка, полудялата звезда Милена плаче с онлайн видео и снимки

Дерат диво прасе в Африка, полудялата звезда Милена плаче

Участниците отново плачат в „Африка: звездите сигурно са полудели”

Във вторник, в двучасовия епизод на „Африка: звездите сигурно са полудели” от 20.00 ч., участниците отново ще имат поводи за сълзи, които няма да са от щастие.

„Най-разстроен” ще се окаже Георги Милков, защото Николета ще избере за помощник в своята индивидуална задача Георги Тошев. Продуцентът ще има „щастието” да бъде завързан за ясновидката в продължение на цял един ден, а цената на неговите усилия ще бъде 14 кенчета бира.

Не по-малко сълзи ще предизвика у звездите и едно убито диво прасе. Съседите на участниците в риалитито ще си направят истински празник с месото от убитото животно. Преди това, обаче, те ще трябва и да го одерат. А това става в близост и почти пред очите на родните звезди. Единствено Георги Милков и Юлиан Костов ще се престрашат да присъстват на „събитието”, а журналистът дори ще опита готовото месо. Дамите, освен Николета, ще бъдат крайно погнусени, а Милена за пореден път ще пророни сълзи.

В епизода ще стане ясно кой ще избере Тошко за свой противник в дуела и как двамата участници ще се изправят срещу група освирепели диви лъвове.

Гледай видео записи от епизода онлайн

Певицата Теди Кацарова е поредният участник, който отпадна в понеделник от шоуто „Африка: звездите сигурно са полудели”. Часове по-късно тя беше специален гост в предаването „Преди обед” по bTV.

Сашо и Деси показаха какви са били първите реакции на Теди след кацането й на летище „София”, как близки и приятели на звездата са я посрещнали и защо повече никога няма да яде ориз и картофи. Теди разказа с какви очи е видяла родината след близо месец престой на Черния континент, как се е научила на оптимизъм след престоя си в Африка, колко е важно да имаш приятели, където и да се намираш. Това е и една от причините всички участници в шоуто да се срещат почти всеки ден след завръщането си у нас.

В студиото певицата разкри още, че след срещата си с бушменчето Алекс вече се замисля дали не е назрял моментът да стане майка. Тя има подкрепата на своите близки и на своя приятел, който първоначално бил против нейното заминаване за Африка и участието в риалитито. Какво още разказа Теди за емоциите си в Африка вижте тук.

Коментари (0)

Публикувано в на 5 ноември 2013 г.