Део и Марина Кискинова с песен от Графа – видео

Марина Кискинова и Део с общ хит – „Трябва да си луд”

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=hjflCAuV0HA

Новата надежда на българската поп сцена Марина Кискинова е готова с най-новия си проект – денс парчето „Трябва да си луд”. В иновативния и зрелищен проект тя си партнира с едно от най-любмите лица на хип-хоп сцената Део. Официалната промоция на видеото се състоя в събота, 18 януари, ексклузивно в YouTube канала Facing the Sun и за по-малко от 24 часа беше гледано над 6000 пъти. Проблемът е, че 33% от изгледалите клипа са гласували против него. Според болшинството от мненията песента е твърде комерсиална, не се отличава с нищо. А Кискинова на външен вид копира Гуен Стефани.

„Трябва да си луд” е дело на Влади Ампов-Графа, а текстът е на Илия Григоров. Режисьор на видеото е Васил Стефанов. В клипа красивата и супер талантлива Марина Кискинова сменя 4 атрактивни визии – на секси изкусителка, денс лъвица, бунтарка и ексцентричка. Песента дава заявка за клубен хит с денс ритъма си, а видеото е динамично и много зрелищно благодарение на танцьорите от VS Dance, които са направили цялата хореография на клипа.

Део се включва с рап куплет, с рими в запазената му марка. „Никога не бях играла джаги преди снимките, а в клипа трябваше да го правя и да изглежда естествено. Така че с тежката задача да ме научи се зае Део. Имахме 10 минути преди да заснемем сцената с джагите и той даде всичко от себе си в напътствията. Явно му се получи ролята на учител, защото често го биех в играта. Признавам, че понякога много мило просто ме оставяше да спечеля”, разкри част от снимачния процес изпълнителката.

Освен че вокално партнира на МаринаДео й е помогнал за снимките и зад камера. „Заставаше до камерата и правеше всичко, за да ме разсмее. Най-искрените усмивки в клипа са изцяло благодарение на Део”, казва младата и амбициозна Марина Кискинова.

„Идеята за този клип от самото начало беше да бъде много цветен, свеж и забавен, и смятам, че точно такъв се получи. Никога досега не съм се чувствала толкова спокойна по време на снимки. Целият екип беше много позитивен и затова работата въреше леко и успяхме да заснемем всичко за един ден. Всъщност снимките ни приличаха повече на парти отколкото на работа – имаше музика, танци, много пица, игри, съзтезание по джаги и беше пълно с балони. Вече подготвям следваща песен”, похвали се Марина Кискинова.

КОЯ Е МАРИНА КИСКИНОВА?

Марина Кискинова е родена на 05 февруари 1992г. в град София в семейство на творци. Баща й е един от първите джазмени у нас. В последствие става художник-дизайнер, каквито са още майката и брата на Марина. Започва да пее на 6 години, когато Ангел Заберски я забелязва и я взима като негова ученичка. Участва в над 50 конкурса за пеене, на които печели множество награди. В 6-ти клас става възпитаничка на НМУ „Любомир Пипков“, със специалност кларинет, като започва да изучава класическа музика. Когато е на 15 става част от група „Point of view“, в която пее с вече утвърдени музиканти от българската джаз сцена. Малко след това взима участие в телевизионните формати „Пей с мен“ и „Music Idol 3“ като и в двата стига до полуфинал. След това заминава за Америка, където учи поп и джаз пеене в програма на Berklee college of music (Бостън, САЩ). Завръщайки се в България, пуска първия си сингъл „Cherie“, а по-късно и песните „До мен“ и „Lose control“. През 2012г. кандидатства в НАТФИЗ „Кръсто Сарафов“ – актьорско майсторство за драматичен театър и е приета с най-висок бал от изпита в класа на проф. Стефан Данаилов, където продължава да учи и досега. От началото на 2013-та година досега участва с главна роля в сериала „Sex,лъжи и TV“ в образа на Яна Милева, а след това става част от риалити формата „Музикална академия“ като ко-водеща на Иван, Андрей и Део.

„Трябва да си луд”

Изпълнител: Марина Кискинова feat. Део

Музика: Владимир Ампов – Графа

Аранжимент: Борислав Бояджиев / DJ Borche

Текст: Илия Григоров

Режисьор: Васил Стефанов

Коментари (0)

Публикувано в на 19 януари 2014 г.