Део и Елена устремени към победата в Денсинг старс

Абитуриентски бал в Dancing Stars

Звездите на Dancing Stars станаха абитуриенти, броени дни  преди финала на предаването. Шоуто влезе в тон с настоящата бална еуфория, а Стелла Ангелова, която никога не е преживявала това събитие, беше избрана от зрителите за Кралица на бала. Двамата с Наско танцуваха валс по песен на Уитни Хюстън, а по-късно посрещнаха предизвикателството на съдията Торес – танц по тройки,  като към тяхната двойка се присъедини и огнената Петя, с която представиха салса за трима.

Петко и Яна стъпиха на дансинга в пасо добле стил, който не беше оценен с отличие от журито. Петко се оказа в бойната компания на Яна и Лили, а войнишката им тройна самба по песен на Бионсе бе ефектна и изпълена с повече фитнес, отколкото с танц.

Знаменосецът на класа Део и неговата Елена танцуваха „заковаващ” по думите на Галена Великова джайф. После двойката добави към блясъка си още в лицето на Ралица Мерджанова, а невероятният им общ танц ги прати начело в класацията.

Елен и Калоян, чиито последен танц стана фаворит на миналата седмица, представиха румба, чиито пропуски двойката навакса с влизането в играта на професионалиста Живко. Тримата представиха най-непокорното и огнено пасо добле досега, което добави още точки към първия резултат.

Ангел и Дорина бяха нежни и ефирни в своя виенски валс, който бе оспорван от различни съдийски оценки. Фил обаче наля масло в огъня и тримата разтърсиха сцената с енергичен и завлавядаващ джайф, аплодиран от жури и публика.

Последните елиминации в петък идват със сигурна покана към двойката на Петко и Яна. Първи са Део и Елена, а останалите 3 двойки – Стелла и Наско, Елен и Калоян и Ангел и Дорина си поделиха общо второ място. В понеделник е полуфиналът, който ще определи кои са тримата фаворите за титлата, която ще бъде връчена на финала на  Dancing Stars на 7-ми юни.

Гледай видео запис от предаването онлайн (алтернативни линкове – тук и тук)
Dancing Stars ep22 част1/ 27.05.2013

Dancing Stars ep22 част2/ 27.05.2013

Коментари (0)

Публикувано в на 29 май 2013 г.