Денят он ер с Ганиела Ангелова и без Владимир Сиркаров и Кузман Илиев

Ганиела Ангелова е новият водещ на „Денят ON AIR” от 2 април

Bulgaria ON AIR развива вечерния си слот от 17,30 до 20,30 ч. с повече време за новини и публицистика

Ганиела Ангелова е новият водещ на предаването „Денят ON AIR”. Журналистът с дългогодишен опит в професията поема коментарното предаване, което се излъчва всеки делник от 19,30 часа, от 2 април. Заради големия интерес на зрителите на политематичната телевизия към темите на деня и експертните анализи, „Денят ON AIR” вече предоставя най-актуалните събития с коментар на живо с удължено време в рамките на 1 час – от 19,30 до 20,30 часа.

Ганиела е добре позната на аудиторията на Bulgaria ON AIR. Паралелно с „Денят ON AIR” водещата ще продължи да среща зрителите и с известни личности от културния и обществен живот всяка събота от 19 часа като водещ на предаването „Опорни хора“. Преди да стане част от екипа на Bulgaria ON AIR, води публицистично предаване, новинарски емисии, сутрешен блок, централна емисия новини и икономическо предаване в различни телевизии. Автор е на документални филми, а в портфолиото си има и знакови интервюта със световноизвестни артисти.

„Радвам съм, че имам възможност да продължа развитието си на телевизионен журналист с „Денят ON AIR”. Практиката показва, че българинът се интересува от политическия и обществен живот в страната и нашата отговорност като журналисти е да се стремим всеки ден да поднасяме информацията с уважение към зрителя и да предоставяме всички гледни точки. Благодарна съм, че Bulgaria ON AIR ми гласува такова доверие“, каза Ганиела Ангелова.

Национална телевизия Bulgaria ON AIR отделя повече ефирно време за новини и публицистика във вечерния си слот от 17,30 до 20,30 часа. В удълженото време, освен за „Денят ON AIR”, зрителите имат възможност да се информират за актуалните новини с Новините ON AIR и водещите Мартина Ганчева, Радинела Бусерска и Константин Динчев – в 17,30 часа и централна емисия в 18,30 часа, както и да разберат различните гледни точки на експертите по важни и интересни теми с фокус и върху регионалните новини и събития в предаването „Директно“ с Димитър Абрашев от 17,50 часа.

Досегашните водещи на „Денят ON AIR” Владимир Сиркаров и Кузман Илиев поемат по нов професионален път. Пожелаваме им успех – казват от медията.

Гледай видео запис онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 31 март 2018 г.