„Денят е прекрасен“ за една от Русе – свалила 50 кг от ходене пешачка!

Здравословно отслабване с „Денят е прекрасен”

В понеделник предаването на bTV „Денят е прекрасен” беше посветено на диетите. В рубриката „Здраве” д-р Михайлов обясни метода „детоксикация” правен с английска сол и масло Ги. Провокиран от водещите Ива и Васко дали всички хора могат да правят детокс, докторът каза:  „Всички може да прилагате този метод, а ако се чувствате гладни просто залъжете глада със салата или две-три ябълки. Все пак хубавия тонус е резултат от доброто пречистване”.

За да подкрепят д-р Михайлов, в студиото на „Денят е прекрасен” дойдоха и Мариана и Борислава – майки от форума, които успешно прилагат метода. Когато Васко видя двете дами   и разбра, че са свалили общо 28кг., той промълви – „Втрещен съм от ефекта на детоксикацията”.

За да затвърди напълно тезата, че когато човек има желание и воля може да промени нещо в себе си, към водещите Ива и Васко се присъедини и Елеонора от Русе, която по свой метод включващ разделно хранене и ходене пеша е успяла да свали цели 50кг. „Обувам дънки от 6 клас, които са ми широки. Живея втори живот” – сподели чаровното момиче.

Вижте запис от предаването: http://www.btv.bg/shows/deniat-e-prekrasen/videos/video/1441098734

На 26 октомври „Денят е прекрасен” ще стачкува заедно със студентите от Софийският университет и НАТФИЗ, а специален гост ще бъде и едно от лицата на „Нашите момичета: Звезди от кориците” Анн-Джи, която е била в първия клас на Стефан Данаилов в театралната академия. За да разберете какви са исканията на студентите и какъв е бил студентският живот на Анн-Джи, гледайте „Денят е прекрасен” точно в 10.00 по bTV.

Коментари (0)

Публикувано в на 26 октомври 2010 г.