„Денят е прекрасен“ помага – прави ти фирма, сайт… каквото трябва!

ДЕНЯТ Е ПРЕКРАСЕН С НОВА ПОРЕДИЦА НА МИЛЕНА ИЛИЕВА:

„ТИ МОЖЕШ ДА ПРОМЕНИШ ЖИВОТА СИ! – всяка сряда по bTV

Усмихнатото синеоко лице на „Денят е прекрасенМилена Илиева се захваща с амбициозен проект, чиято цел е да променя живота на хора. Поредицата със заглавие „Ти можеш да промениш живота си” е логично продължение и развитие на нейната рубрика „Ти можеш”. Тя ще се случва в рамките на сутрешното шоу, всяка сряда – денят, в който се изявява Милена отскоро.  Концепцията за „Ти можеш да промениш живота си” е авторска на водещата. Тя  я предложила на режисьорката на  Денят прекрасен Милена Будинова, която веднага й дала път.

За разлика от много други риалити формати, които се фокусират върху външната промяна на човека, успешната и позитивна г-ца Илиева възнамерява да „заразява” със своя успех и вяра хора, които имат нужда от промяна на мисленето и живота си.

Първата й героиня е Елеонора от Пловдив, която сама потърсила помощта на Милена, чувайки нейна лекция в Пловдив на тема Как да успеем!

Елеонора е едва на 21 години, но мечтите й са големи. Тя иска да отвори собствена школа, където да преподава английски на деца, иска й се и да бъде самостоятелна и да живее с приятеля си, но засега двамата не могат да си позволят.

Новата рубрика на „Денят е прекрасен” е създадена точно като за нея. Милена Илиева ще се заеме със случая – най-напред ще регистрират фирма на Елеонора, после ще създадат сайт  и т.н  , целият процес естествено ще бъде филмиран. Зрителите ще видят промяната в живота на Ели в няколко епизода. После идва ред на .. следващия българин/българка, на когото Милена Илиева ще опита да помогне.

Ентусиазмът и позитивното мислене на младата водеща / която се занимава и с куп други неща – възстановяна родното си село, изграждайки пекарна, училище, стадион и др,  подготвя ново и различно списание, чете лекции в България и света, отглежда 2-те си деца/ са абсолютно заразителни не само за близките и колегите й, но и за зрителите, които звънят в предаването, пишат писма и споделят, че са вдъхновени от нейното кредо „Ти можеш”!

Тази сряда  – 13 октомври – ще видим 1-вото издание на новата поредица в  „Денят е прекрасен” по bTV.

Коментари (1)

Публикувано в на 8 октомври 2010 г.