Денсинг старс търси талисман – запиши детето си!

Световният шампион по бокс Детелин Далаклиев учи актьорско майсторство в Dancing stars

Dancing Stars търси талисман” в конкурс за малки таланти до края на месец април

Българският Дани де Вито, актьорът Дидо Мачев, изненада Детелин Далаклиев в боксовата зала, за да му даде урок по артистичност от първа ръка и да му помогне да преодолее сценичната треска. Професионалните заръки на актьора към „Разяреният бик”  бяха  на първо място да се забавлява с новата си роля на танцьор, да се опита да се отпусне и да се  слее с нея. За да има успех  в представянето на сцената, трябва да има добър баланс между концентрация и лекота на изпълнението. Красивата партньорка на Детелин – Кети, също не пропусна да пробва стабилната актьорска поддръжка на Дидо в танците. Тя е убедена, че шампионският дух на Детелин ще ги доведе до финала на Dancing stars.

Детелин е истински фен на холивудската легенда Робърт де Ниро и затова неслучайно една от любимите му филмови реплики е:„Are you talkin’ to me?”. В боксовата зала, в която репетира, се радва на силната подкрепа на всички боксьори, независимо дали  са  „лека” или „тежка” категория, затова не е изненада, че  бронзовият медалист от Олимпиадата в Лондон, Тервел Пулев отдели време и пробва едно приятелско ляво кроше върху Дидо Мачев.

Сред най-горещите новини на сцената на Dancing Stars е и стартът на  конкурса Dancing Stars търси талисман”. Всички родители, които искат да покажат колко добре могат да танцуват техните деца, могат да изпратят видео, в което техните наследници показват своите артистични заложби  на адрес в Nova Play –  http://play.novatv.bg/talisman. Mаксималната възраст на децата, които могат да вземат участие в надпреварата, е 10 години, а лично звездното жури в предаването ще избере най-впечатляващите изпълнения. Кой е победителят ще стане ясно на 30 април, като тя или той ще бъде поканен лично на сцената на шоуто, като Талисмана на Dancing Stars, a pо време на състезанието видеата на всички участници ще бъдат достъпни на адрес http://play.novatv.bg.

Коментари (0)

Публикувано в на 19 март 2013 г.