Деница Димитрова – палава певица поклаща прелести в Плейбой!

Деница Димитрова се боксира с Playboy

Чаровната певица разкри прелестите си след спаринг среща с редакторите на Мъжката библия

Напрегнат спаринг претърпя редакционният екип на PLAYBOY при сблъсъка си на ринга с поп певицата Деница Димитрова. След тоталния погром на редакторите, чаровната красавица се смили над тях и разкри прелестите си за Мъжката библия. От днес Деница е новото лице на PLAYBOY и краси корицата на юнския брой на изданието.

Синеоката плевенчанка, която до момента има девет поп парчета, тренира в клуб „Мизия” при Детелин Далаклиев и твърди, че боксът я поддържа заредена с положителна енергия.

Пред PLAYBOY Деница споделя, че скоро ще излезе и новото й парче, което е с клубно и много лятно звучене. Клипът към него ще е толкова провокативен, колкото сесията й в юнския брой на списанието. Това със сигурност е обещание новото парче на Деница да се превърне в големия хит на лятото.

Видеото вече е факт, но, ако съдим по оценките във видео порталите… по-добре Деница да залага на еротиката, а не на пеенето!

Гледай видеоклипа онлайн

„Каква е истината за момичетата от Плевен? Такава, каквато за момичетата от всеки друг град. Хубави сме!”, уверено твърди Деница, добавяйки, че не вярва на стереотипи.

Емблематичното PLAYBOY интервю този месец е с Красимир Стоянов. Забравеният трети космонавт на България се връща към миналото и пропадналия шанс да полети в Космоса, отговаря на въпроса дали вярва в извънземни и дали кацането на Луната е грандиозна измама.

Брой 133 предлага обзор на новите специални дестинации за пътешествия, както и 14 тайни на коктейлите – и двете задължителни за всеки уважаващ себе си плейбой, 20 въпроса към Питър Динклидж от Game of Thrones, както и най-важните мачове в кариерата на Сър Алекс начело на Манчестър Юнайтед.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 май 2013 г.