Денис Родман троши „Къртицата“, но иска и да… чукне!

Баскетболистът изкорми камерите в специалния си апартамент, но поиска и да вкара „нещо“ на някои от участничките!

База с площ от 3000 кв. м. върна 19-те участници в „Къртицата“ обратно в 681 година със своята старовремска визия и автентично обзавеждане. Денис Родман (Dennis Rodman) влезе в шоуто по време на специалния Live в ефира на TV7, излъчен 24 часа след старта на реалити формата.

„Бил съм с Мадона, Кармен Електра, Шарън Стоун, Синди Крауфорд… Когато бях с Мадона, тя беше на около 30 години и не, не викаше по време на секс, защото вече беше свикнала…

Животът ми е много динамичен и луд, пътувам постоянно и навсякъде по света, но това взима своите жертви. Не мога да виждам децата си толкова често, колкото искам, особено когато съдът ти забрани. Не обичам да говоря за лични неща“, каза американският баскетболист на водещите Иван и Андрей.

Още с влизането си в Базата Денис Родман хареса не една, не две, а три от красавиците в шоуто и прекара първата си вечер във флиртове. Обект на вниманието на звездата, известен с връзките си с Мадона и Кармен Електра, станаха Миглена, Марина и Емануела. След като се почувства като у дома си и опозна на бързо всички в Базата Денис Родман предложи на трите красавици да го придружат в джакузито на президенския му апартамент и да продължат купона в по-тесен кръг.

Въпреки настоичивите му опити да съблазни ту Емануела, ту Марина или Миглена и трите тактично отклониха поканата му, но останаха с него до сутринта. Единственото мъжко присъствие беше на Божидар Искренов – Гибона.

Сред родните звезди, които най-много впечатлиха Денис Родман е, разбира се, АЗИС, с когото дълго обсъждаха общата си страст да се обличат в женски дрехи.

„Не очаквайте много от мен тази вечер, защото наистина съм доста изморен. Пътувах над 20 часа и нямах възможност да си почина. Идвам от Рим, а преди това бях в Северна Корея. Пътувам вече от 3 месеца, но беше забавно“, каза още звездата от NBA.

В Базата Денис Родман ще обитава специално оборудвано за него пространство, в което ще разполага с king size мебели, фитнес уреди, джакузи, снимки на Мерилин Монро, както и със специален телефон, чрез който ще може да получи всичко, което пожелае.

От друга страна, 19-те български участници в „Къртицата“ ще трябва да набавят храната си от зеленчукова градина, селскостопански двор с прасета и кокошки, както и от езеро с риби.

Всички заедно обаче ще се впуснат в предизвикателства и битки в Замъка – гладиаторска арена с площ от 1500 кв. м., където ще мерят сили в различни физически изпитания.

„В американското издание на „Къртицата“ беше доста по-различно, бяхме в хотел, обикаляхме… „, сподели Денис Родман, интересувайки се за правилата в българския формат.

Срещайки се с родните участници, баскетболната легенда остана леко игнориран, намирайки внимание единствено в лицето на певицата Рут Колева, рапъра 100 Кила и шоумена Деян Неделчев-Икебаната.

„How you doin’ girl?“, пък бяха думите, с които Родман поздрави Николета Лозанова. Още в първия епизод на шоуто плеймейтката демонстрира наситения си тен и сексапилно тяло.

„Вътре в Базата има хора, които са по-скъпи от Денис Родман и имат повече изисквания от него“, коментира водещият Андрей Арнаудов, събеседвайки с гостите в студиото – Тити Папазов, Влади Въргала, Марта Вачкова, „Мис България 2009“ Антония Петрова, Миглена Ангелова и продуцента Евтим Милошев.

Часове след като нахлу в Базата, ДЕНИС РОДМАН ИЗТРЕЩЯ

Под влиянието на алкохол легендата изтръгна всички камери в президенския си апартамент и се наложи хора от екипа на предаването да го усмиряват.

След 23 часов полет, веднага след влизането му в Базата, българската ракия извади на показ темперамента на лошото момче на Чикаго Булс.

До ексцесии не се стигна и уморен от нощните си подвизи, Родман си легна да поспи сутринта, след близо 40 часа будуване и екстремни емоции.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 28 март 2013 г.