Денис Родман изкарва Къртицата на светло по ТВ7 и Нюз7!

Къртицата излиза на светло по TV7 и NEWS7

Двата канала излъчват едновременно най-интересното от живота на участниците в КЪРТИЦАТА

Жана Танева ще бъде водеща на „Къртицата на светло“ – първото предаване, което ще се излъчва едновременно по TV7 и NEWS7 и ще представя  интересни теми и гости, продиктувани от събитията, случващи се с участниците в КЪРТИЦАТА.

Всеки делничен ден от 11.30 до 12.30 „Къртицата на светло“ ще разкрива всичко свързано с живота и предизвикателствата на Денис Родман, Азис, Николета, Жени Калканджиева, 100 Кила и останалите участници в най-мащабното риалити изживяване правено в България. Гости в студиото ще коментират пикантните клюки от шоуто, екиът ще дава възможност на зрителите да изразят своето мнение, личен опит и позиция по дадената тема.

Първият гост в първото издание на Къртицата на светло на 27 март ще бъде баскетболната легенда Денис Родман.

“Център на предаването са събитията в шоуто – отношенията между героите, интригите, лагерите, резултатите, хорските нагласи, въпросите, които се поставят пред обществото. Всичко това ще бъде извадено на показ чрез дискусията в студиото и богат видео материал.”, коментира делегираният продуцент Витомир Саръиванов.

”В „Къртицата на светло“ ще бъдем изцяло позитивни, ще поднасяме информацията леко и приятно, на моменти с чувство за хумор, на моменти с цялата сериозност на поставения проблем.”, сподели водещата Жана Танева.

Двама от репортерите на предаването ще влязат в ролята на къртици в „Къртицата“. Те първи ще изпробват трасетата на битките, първи ще опитат и тестват всичко, през което в последствие ще трябва да преминат участниците в шоуто и всекидневно ще разказват за преживяното. Рубриката е съвместна със сутрешния блок  Добро утро, България, където тестовете ще се излъчват всеки вторник.

Репортерите на предаването ще представят репортажи от зад сцената по време на живите предавания, интервюта с гостите, контакти с родители, близки и приятели на участниците, анкети по улиците, репортажи за съдбата на изгонените участници и много други.

Главен редактор на “Къртицата на светло“ ще бъде Нина Зумпалова, редактор с дългогодишен опит в риалити програми, а като репортери ще се изявяват Ива Василева и Уляна Чан – водещите на рубриката „Десертът“ по ТV7.

Къртицата на светлозапочва на 27 март, сряда, от 11.30 по TV7!

КЪРТИЦАТА започва на 26 март по TV7!

Коментари (0)

Публикувано в на 25 март 2013 г.