Денис Ризов и Амебата гледат Галена в Night Flight, има стриптизьори

Коко Динев на две големи с Галена

Галена за пореден път затвърди не само властта си над мъжката аудитория, но и мнението, че прави едни от най-яките купони.

Певицата, заедно с балет Максимус, вдигна адреналина на гостите в Night Flight с ударна доза хитове и еротични танци. Специалните поздрави на вечерта бяха отправени към собственика на Локомотив Пловдив – Коко Динев, и рок емблемата Денис Ризов, който бе в компанията на Иван Несторов – Амебата.

Умения в чупките в кръста демонстрира и напусналата къщата на Биг Брадър Фемили – Боряна Милева, която бе без своя гларус от Приморско – Боян.

Както се случва всеки вторник, в началото на нощта привилегировани бяха дамите в клуба, които се насладиха на атрактивната програма на Максимус. Танцьорите ги зарадваха с индивидуални изпълнения в сепаретата, а няколко късметлийки имаха възможност да се запознаят на сцената твърде отблизо с мачовците.

Когато всички бяха на две големи, настъпи момента за шоуто на Галена. Звездата изпълни най-големите си хитове и демонстрира отлично чувство за хумор.

Коментари (0)

Публикувано в на 5 май 2010 г.