Денис преследвал Емануела – и ето я, сгодена в „Горещо“!

Емануела: След годежа и преди сватбата в „Горещо”

Тази събота, 9 октомври, специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е фолк звездата Емануела, която разказва за годежа и предстоящата си сватба с любимия си Денис.

Двамата съвсем наскоро се сгодиха във Венеция: „То стана много случайно – като при вас! Бях на участие в Милано и останахме няколко дни там, разходихме се до Венеция и влязохме в един магазин за венецианско стъкло!”

Там Емануела намира два бели пръстена – единствените от бяло стъкло в целия куп – двамата решават да пробват дали им стават. „О, мама миа!” – възкликва продавачът-италианец. Оказва се, че пръстените все едно са правени за тях и Денис и Емануела приемат това за знак, че трябва да се сгодят.

Всъщност, още при първото си гостуване преди две години Емануела вече е имала връзка с Денис, но не го е споделила:

„Защото то беше още в самото начало и нищо не се знаеше. Плюс това аз бях много объркана, защото приключвах друга връзка…”

Двамата са заедно от две години и половина, а от една живеят заедно – и което е необичайно – в апартамента на фолк певицата.

Емануела споделя, че Денис я преследвал още докато тя била с предишния си приятел, постоянно й пишел SMS-и, следвал я с колата… И въпреки че както самата тя признава, не го харесвала в началото, в един момент 21-годишният Дени успява да накара Емануела да повярва в него и й дава това усещане за сигурност, че винаги ще е до нея, от което тя има нужда.

Получава ли все още Емануела неприлични предложения от „финансово красиви мъже”? Как Денис печели сърцето й и разбира ли се със сина й? Как от SMS-и двамата преминават на по-интимно ниво от връзката си? Каква сватба планират и кога ще се врекат един на друг? Защо Емануела отказва да се снима гола и коя част от тялото си харесва най-много? Кой създава проблеми на фолк певиците, когато ходят по участия по-облечени? Защо Емануела иска нова операция за уголемяване на бюста и има ли нужда от нея?

„Горещо” – събота, 9 октомври 2010г., 22:10 часа, Нова телевизия

Видео анонс:

Коментари (1)

Публикувано в на 8 октомври 2010 г.