Денис към Евгени Минчев: Спал ли си с Миро? с онлайн видео и снимки

Денис към Евгени Минчев: Спал ли си с Миро?

Денис Ризов и Евгени Минчев в откровен разговор за сексуалната ориентация

Володя Стоянов в ролята на Ози Озборн

Какво прави един самотен лорд по празниците и каква точно е сексуалната му ориентация, ще разберат зрителите на най-освободеното шоу в българския ефир – “Денис и приятели”, на 24 януари 2011 г., от 23:00 часа по БНТ1. Специален гост на Денис ще бъде Лорд Евгени Минчев оф Итън, който с типичния си сарказъм ще разкрие няколко тайни от усърдно коментирания си живот.

Освен че ще обсъдят съмнителната известност на редица българи, Евгени и Денис ще си поговорят и за личния живот на светския лъв. Единствено Денис ще посмее да попита Евгени директно дали наистина е имал интимни връзки с Миро от Каризма и други видни български изпълнители. Лорд Минчев ще направи и съществено разкритие относно следващата световноизвестна жена, която в най-скоро време ще му гостува в България, а самият Денис известно време е живял в една и съща сграда с въпросната дама. Коя е тя, зрителите ще разберат в предаването.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Още на следващата вечер следва и втората голяма изненада за зрителите. От 23:00 часа специален гост на “Денис и приятели” ще бъде един от най-коментираните български певци – Володя Стоянов, но в ново амплоа. Той ще се превъплъти в рок-певец. Вместо с традиционната си войводска униформа, обичаният български изпълнител ще влезе в студиото със специално “звездно” сако и арсенал от рок музика. За всеобща изненада той ще се присъедини към Ахат и ще изпълни незабравимата песен на Дийп Пърпъл “Soldier of Fortune”. И изпълнението му ще е чист рок, без никакви фолклорни или други, типични за изпълнителя, елементи.

В разговора си с Денис, Володя ще разкаже за любовта си към дългата коса, рок музиката и свободомислието и ще си припомни 70-те години на миналия век, когато и той е бил заставян да отреже косата си. Най-голямата изненада на вечерта обаче ще бъде интерпретацията на Володя на една от най-великите песни на Ози Озбърн – “Dreamer”. Певецът ще представи вечната рок балада със специално написан от него текст на български език, изумявайки всички гости на “Денис и приятели”. Кулминацията на вечерта ще бъде изпълнението на титаничната песен “О, чупи си малко кифла, бейби”. Студиото ще се напълни с кифли, във всякакви форми, като зрителите определено няма да останат “гладни” за още забавление.

“Володя Стоянов е един уникален българин. Освен огромната си обич към българската култура, той е рокаджия по душа и любовта му към истинската музика е заразителна. Няма как да не уважавам и да не се кефя на човек, отказал да отреже косата си в името на метъла. Мога само да ви гарантирам, че на 24-и и 25-и януари шоуто ни ще ви забавлява до сълзи. Гостуването на Евгени Минчев е едно от най-култовите участия, които сте виждали, не само при нас, но в телевизията по принцип.” каза Денис Ризов.

Зрителите ще могат да гледат гостуванията на Евгени Минчев и Володя Стоянов на 24-и и 25-и януари, от 23:00 часа, само по БНТ1. В четвъртък, 26 януари, предаването “Денис и приятели” ще бъде посветено на легендарната рок-група “Пинк Флойд”.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 24 януари 2012 г.