„Декан Спанли“ и „Секретен отряд“ – гледай онлайн и по ТВ7

Филми по ТВ7

 

СЕКРЕТЕН ОТРЯД

13.06, събота, 19:30, TV7

Жанр: Трилър, фантастика, екшън

Държава:  САЩ

Година:  2009

Режисьор  Пол МакГуигън

В ролите:  Дакота Фанинг, Скот Майкъл Кембъл, Крис Евънс, Камила Бел, Джимон Хонсу, Клиф Къртис

Гледай онлайн

Експериментите по телепатия и ясновидство от реалния живот вдъхновяват спиращия дъха екшън „Секретен отряд”, чието действие се развива в смъртоносния свят на хората с паранормални способности, където уменията да се местят обекти със съзнанието и да се вижда в бъдещето, да се създават нови реалности и да се убива жертвата без дори да е докосната, превръщат човека в смъртоносно оръжие… или в мишена.

Ник Гант (Крис Еванс) – телекинетик от второ поколение може да мести обекти в пространството: от зарове през оръжия до хора.  Каси Холмс (Дакота Фанинг) – тийнейджърка с таланта да вижда и променя бъдещето. Кира (Камила Бел), която притежава най-опасните телепатични сили – способността да влияе на действията на другите, като влиза в съзнанието им. Те тримата ще трябва да се изправят срещу могъща секретна агенция в битка, която могат да спечелят, само ако успеят да променят бъдещето.

 

ДЕКАН СПАНЛИ

14.06, неделя, 19:30, TV7

Жанр: Драма, комедия

Година: 2008

Режисьор:Тоа Фрейзър

В ролите:  Джереми Нортам, Питър О‘Тоул, Сам Нийл, Браян Браун

Гледай онлайн

Англия през 1904-а. Хенслоу Фиск и баща му Хорасио решават да отидат на лекция, изнасяна от Свами Нала Праш за прераждането, наречена „Трансмиграцията на душите“. Докато са там, те срещат човек на име Дийн Спанли, който дълго време е живял в английските колонии. По-късно Хенслоу ще се сблъска още няколко пъти със Спанли в клуба на баща си. Това е причината младежът да реши, че в срещите няма нищо случайно и да покани Дийн на вечеря с обещанието, че ще го почерпи прекрасно токайско вино. Серията от вечери е съпроводена от разкази на Дийн Спанли за миналите му животи, които той си спомня с подробности. С течение на времето става ясно, че Спанли е свързан силно с един близък на Хенслоу. Разкритието ще шокира мнозина.

Коментари (0)

Публикувано в на 8 юни 2015 г.