DeepCode – хип-хоп майнички канят на дебютен албум! с онлайн видео и снимки

DeepCode – хип-хоп майнички канят на дебютен албум!

Пловдив, готови ли сте?!

Искате да видите най-обещаващата българска хип-хоп група? Градът е Пловдив, денят е 11.06, а мястото е клуб Lollipop.

DeepCode се събират през 2007 г. и сега ще представят първия си албум „Пусни това”, който е записан в студио Soundflame. В него има 10 авторски парчета и един ремикс. Гости в албума са добре познатите 100 Кила, Деньо (от група DiS), Цвети (формация Expose), AlekOne и Nikeca.

Първият сингъл на DeepCodeГлас в главата ти” излезе с интернет клип версия. Сега е време и за втория хит на DeepCode и NikecaВиждаш ни!”. Комбинацията от рок и хип-хоп звучене доказва за пореден път, че е успешна и възможна дори в България.

Албумът „Пусни това” ще е на пазара до края на месец май, а за първи път на живо можете да го чуете на 11.06 в клуб Lollipop в Пловдив. Специални гости на партито ще бъдат небезизвестните Респект, както и DJ George. Най-активните представители на музикалния живот в Пловдив ще се качат на сцената преди DeepCode и ще подгреят публиката, както винаги с най-доброто, което могат.

Ако всичко това не ви звучи прекалено опасно и комбинацията от звук и пламъци, примесена с мултимедия, приятна обстановка и алкохол е любимата ви формула за петъчен купон, тогава 11 юни е вашата вечер! DeepCode ви очакват!

Video Spot:
Deepcode за участието си в клуб Lollipop на 11.06.2010

Deepcode & Respect на Живо в клуб Lollipop Пловдив ( soundflame )

Respect & Deepcode на живо в Пловдив – клуб Lollipop 11.06.2010

Facebook група за събитието:

http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=122194187799387&ref=ts

Respect:

http://respect-bg.com/

Dj George:

http://djgeorge032.com/

Коментари (0)

Публикувано в на 31 май 2010 г.