DeepCentral „In Love“ с „Преди обед“ с онлайн видео и снимки

DeepCentral „In Love“ с „Преди обед“

Deepcentral, всичко за инфаркта и явлението флашмоб – на 18 октомври (вторник) в „Преди обед” по bTV

България е на челно място по смъртност в следствие на инфаркт. По повод тази страшна статистика в студиото на „Преди обед” в 10:00 часа ще гостуват специалист-кардиологът д-р Анастас Стойков, и човек, поразен от коварното заболяване, за да разкажат повече детайли за болестта, превенцията и най-добрите методи за лечение.

Елена Розберг ще срещне зрителите на bTV с хитовата румънска група Deepcentral.  Джордже Калин и Дору Тодорут  ще споделят впечатления от гостуването си на полуфинала на  „Гласът на България” и  ще представят най-новия си сингъл „Speed ​​Of Sound“.

Екипът на предаването ще представи пред зрителите на bTV набиращото все повече почитатели явление флашмоб. Масовата проява, която се организира в Интернет, все по-често се превръща в способ за комуникация на големите корпорации за изпращане послания в градска среда. За да отговорят на въпроса „Словото или видеото достига по-бързо до нас?” в студиото на „Преди обед” ще гостуват Николай Ганев – управител на рекламна агенция  и Станислав Тодоров-Роги- режисьор на хитовият сериал „Столичани в повече”.

Зрителите на bTV ще видят и втората част от интервюто с Теодора Стефанова, в което гадателката на Берлускони разказва за живота си в Италия, новия си приятел-футболист, участието и в италианските телевизии и малко известни факти от  личния си живот.

Гледай видео запис от предаването онлайн.

Коментари (0)

Публикувано в на 18 октомври 2011 г.