Дебора е абитуриентка (СНИМКИ) – следват право и поп-фолк!

Дебора отпразнува абитуриентския си бал

Чаровната изпълнителка от каталога на Ара мюзик Дебора завърши училище преди броени дни. Дебора е възпитаничка на видинската професионална гимназия за облекло и хранене, но вместо да избере професията на моден дизайнер, тя смело хваща микрофона.

Чаровницата има две записани песни в музикалната компания и подготвя трета. Амбициозната Дебора ще кандидатства право, защото това е образованието, което иска да има, като успоредно с това гради музикална кариера.

„С много смях и веселие премина балната ни вечер, всичките ми съученици бяха много красиви и весели, забавлявах се от сърце!

Единственото имах малък гаф с роклята, защото цялата й долна част се държеше на една катарама, която в един момент просто отказа да държи полата ми… Добре, че в чантичката ми имах една безопасна игла за всеки случай, която ми спаси вечерта.”, разказва дуетната половинка на Кристиана.

Дебора не пропусна възможността да поздрави съучениците си с „Всичко или нищо” и „Мечтай си, бейби”, както и още няколко любими нейни песни.

Коментари (9)

Публикувано в на 28 май 2010 г.