Дебеланки се топят по TLC, и още премиери

В началото на месец септември, специално за своите зрители, TLC пуска четири премиерни предавания:

Омъжих се за гангстер / Премиера

„Омъжих се за гангстер“ предлага напълно нов поглед към света на организираната престъпност и представя историите на жени, които получават безпрецедентен достъп до този потаен свят, в който нарушаването на сватбения обет може буквално да ги убие.

С помощта на възстановки, архивни кадри и интервюта всеки епизод разказва цялата история на възхода и падението на едно семейство от гледната точка на съпругите на „успелите“ мъже.

Тази завладяваща поредица, в която като разказвач се изявява Лорейн Брако от „Добри момчета“ и известния сериал „Семейство Сопрано“, представлява задълбочен поглед към институции, основаващи се на престъпления, корупция и дори убийство.

От петък 2 септември, 21:00 ч

И заживели весело и щастливо / Премиера

През септември TLC ще започне излъчването на нова забавна поредица „И заживели весело и щастливо“, която представя най-бурните и ексцентрични моменти от ергенски и момински партита, предложения за брак, пробни вечери, сватби, приеми и медени месеци.

Вижте най-добрите и най-забавните мигове, заснети с камера, в най-изумителните видеоклипове, предоставени от обикновени хора от цял свят. Подгответе се за невероятното шоу на сватбени видеоклипове, представящи хумористични, хаотични и всякакви други ситуации.

От събота 3 септември, 21:30 ч

Татуировки в Ню Йорк / Премиера

TLC кани зрителите в незаличимия свят на татуировките в новата поредица „Татуировки в Ню Йорк“. Ейми Джеймс от хитовата поредица „Татуировки в Маями“ се отправя към „Голямата ябълка“, за да заложи всичко на карта с надеждата да се превърне в краля на татуировките на Ню Йорк сити.

Сега енергичният и шумен мъж с ярка индивидуалност и сърце си поставя за цел да бъде най-добрият в родното място на американския стил на татуиране. Ейми винаги търси следващото голямо предизвикателство, а неговият нов салон „Wooster Street Social Club“ ще бъде отворен в самия център на квартал „Сохо“. Но новият салон изисква да се наемат най-добрите татуировчици в бранша и това създава съвсем нови проблеми.

От неделя 4 септември, 21:00 ч

Пълна промяна: Отслабване / Премиера

„Пълна промяна: Отслабване“ представя невероятните истории на мъже и жени с наднормено тегло, които се опитват по безопасен начин да свалят половината от телесното си тегло за една година. Участниците, под ръководството на личния треньор и специалист по отслабване Крис Пауъл, започват да правят преоценка на начина си на живот, който е станал непоносим поради тяхното тегло. Крис е до тях във всеки един момент и се премества в домовете им, за да бъде сигурен, че те ще се хранят и тренират правилно. Всеки епизод е посветен на един участник и проследява отблизо усилията му да трансформира тялото и живота си заради любимите си хора и здравето си.

От понеделник 5 септември, 21:55 ч

Коментари (0)

Публикувано в на 2 септември 2011 г.