Дебела майка плаче в „Предай нататък“ по bTV с онлайн видео и снимки

Дебела майка плаче в „Предай нататък“ по bTV

Млада надежда в родната ни атлетика получава подкрепа чрез Наталия Симеонова 

Мадлен Алгафари помага на младо семейство да предприеме решителна крачка тази събота в „Предай нататък“  bTV

Тази събота, 9 ноември, от 20.00 часа зрителите на bTV ще видят историята „Лъвско сърце”, която ще им покаже силното желание и волята за победа на Милица Мирчева. Милица е талантлива и многообещаваща състезателка по лека атлетика. Тя е получавала не едно предложения да се състезава за друга държава, срещу което да получи необходимата финансова подкрепа, но Милица отказва, защото в гърдите й тупти едно истинско българско лъвско сърце. Проблемът на Милица е, че трябва да избере между спорта и обучението,  защото таксата и средствата стават непосилни за нейното семейство. С помощта на екипа на „Предай нататък”, точно преди старта на ежегодния Софийски маратон, Наталия Симеонова среща Милица с нейните благодетели, които и даряват сума, достатъчна да покрива месечните й разходи. Окрилена от случващото се, Милица финишира като победител в дистанцията полу-маратон и за пореден път окичва гърдите си със заслужено злато. Атлетката взема решението да подели получените пари с целия отбор, а в студиото на „Предай нататък”, тя и отборът й ще получат още един подарък. Какъв е той, зрителите ще видят тази събота от 20.00 часа.

Втората история, която Наталия Симеонова ще представи в събота вечер, носи заглавието „Сексът и градът”. Герой в този разказ е Габи, която след раждането на детето си рязко напълнява. Това се отразява пагубно на самочувствието й и на взаимоотношенията й с приятеля й Младен, с когото живее и има син. Мечтата на Габи е да отслабне. При срещата си с Наталия тя със сълзи на очи й споделя, че се срамува от самата себе си. Нападана е системно за теглото си от близките си и най-вече от приятеля си, което я кара още повече да се срива психически.

Когато екипът на „Предай нататък” отива в Плевен, за Габи предстоят страхотни изненади – заедно с Младен, тя посещава Мадлен Алгафари, където прави първата стъпка към приемането си и красотата в нея. Подарената й специално организирана фото сесия я кара да възвърне изгубеното самочувствие. В студиото на „Предай нататък“ Габи получава и мечтания ваучер за „Пълна програма за отслабване“, но за това, което следва изобщо не си е мечтала някога. В студиото, на фон на прекрасните цигулки на квартет „Интро“, Младен прави най-важната крачка – признава пред цяла България огромната си любов към Габи и й предлага брак.

Как точно „Предай нататък” става част от живота на тези силни хора, зрителите на bTV ще разберат тази събота от 20.00 часа.

Гледай видео записи от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 7 ноември 2013 г.