„Дай ми“ българския Енрике Иглесиас – Начо Паскал

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=wX5WhW5Z3rU

Потърси MP3

Начо Паскал представи първия си сингъл, озаглавен „Дай ми“. Музиката и аранжиментът са дело на Васил Стойчев и Петьо Лозев, а текстът е на изпълнителя в съвторство с Георги Бонев. Видеоклипът е реализиран от режисьора Христо Кавалов.

Атанас Паскалев е познат като Начо Паскал. Син е на родители артисти и шампиони по спортни танци на България и Европа, което допринася за увлечението му по музиката и изкуствата още от ранна детска възраст. Занимава се с поп и латино музика.

Заминава да живее в Испания, когато е на 12 години, като там се занимава с футбол до 18 годишна възраст. След това поема по пътя на родителите си, като започва участия по шоу програми и вариетета, информира Signal.bg.

Печелил е множество конкурси по спортни танци в Испания, а през 2010г. завършва като един от финалистите в най- популярното шоу за танци на топлия полуостров, където има възможността да се запознае с едни от своите идоли – Енрике Инглесиас, Джейсан Де Руло и Алиша Диксон.

Следват множество участия в Испания и по круизни кораби, като навсякъде оставя траен отпечатък в съзнанието и нестихващ пламък в сърцата на своите почитателки.

През 2013г. се прибира в България и става част от балета на „X Factor“ и „Като две капки вода“. Участвал е също така в различни танцови формации и множество шоу програми в нощни клубове.

Повлиян от заряда на латино музиката и живота в Испания, през 2015г. спира с танците и решава да обърне по голямо внимание на другия си талант, а именно – пеенето. Участва в „Пееш или лъжеш“, след който става сензация с изпълнението си на песента „Hero „.

Коментари (0)

Публикувано в на 6 ноември 2017 г.