Давид и Елеонора се връщат в Биг Брадър – актьорите на годината!

Три семейства застрашени от изгонване от къщата на Big Brother Family

Давид – българският Том Круз

Три семейства застрашени от изгонване…

Понеделник вечер бяха вторите номинации на Big Brother Family. Най-много точки събраха домоуправителите на къщата Чавдар и Радка. Възрастните съквартиранти отдавна подозираха, че ще бъдат номинирани. Семейство Каменарови получи 9 точки, заради това, че странят от останалите. За негативния вот по-виновна е леля Радка. Тя получи 7 точки.

Вторите, номинирани за изгонване, са обичайните заподозряни – семейство Цветанови с общо 8 точки. Новината за спасяването на Цветелин и Ванеса от зрителите на шоуто миналата седмица предизвика бурна реакция на неодобрение сред съквартирантите и им спечели повече врагове в къщата. Цветелин е кротък и дори едва забележим в присъствието на съпругата си Ванеса. Подозрителното преобразяване му донесе 7 точки от съквартирантите.

Последните застрашени от изгонване в четвъртък са семейство Шопови с общо четири точки – две за Мария и две за Стоян. Три от тях русенската двойка получи от семейство Цветанови. Конфликтът между Цветелин и Стоян назрява от дни. Снощи видяхме как Стоян целуна до кръв Цветелин. Дали това ще повлияе на вота на зрителите и как ще реагира капризната му съпруга Мария?! Предстои да резберем…

На номинираните наистина ще им трябва успех, защото в четвъртък две семейства ще напуснат къщата на Big Brother Family. Кой ще си тръгне и кой ще остане зависи изцяло от зрителите…

Давид – българският Том Круз…

Давид и Елеонора се върнаха от любовния уикенд, който Big Brother им осигури, за да решат проблемите си. Семейната терапия постига желания ефект, защото по време на почивката двамата намериха физическа близост.

Big Brother може да не вижда всичко, но със сигурност чува всичко! По време на живото предаване понеделник вечер беше излъчен запис от хотелската стая на Давид и Елеонора в Боровец. Семейство Качанови не само са правили секс, но и са уговаряли своята стратегия за игра в къщата.

След тези разкрития, младото семейство свали маските и картите си пред зрителите на Нова телевизия. Те влезнаха отново в къщата, защото според тях публиката обича актьорите. Като основен сценарист, Давид пое инициативата за интересното развитие на играта им. Това промени представите на всички за мъжа без право на дума и мнение. Сега той е добър стратег и актьор – истински Том Круз.

Безследно изчезналите бяха приети от останалите съквартиранти с шеги и закачки. Новото амплоа на Давид и Елеонора обаче е подозрително за всички. „Целуват се и се правят на влюбени” – каза малко по-късно Радо. Ще се справят ли Давид и Елеонора с мисията, която сами си поставиха? Те се скриха в убежището на любовта от бурята на номинациите, но докога ще трае тяхното спокойствие?

Коментари (0)

Публикувано в на 13 април 2010 г.