Дават Анн-Джи по bTV-то – „Кучка“-та черпи с WAW! (аудио)


Aнн-Джи героиня в ново реалити и напращяла с нов хит

R&B певицата Анн-Джи е новото попълнение в започналото от скоро по bTV риалити „Нашите момичета –  звезди от кориците”,информират от ПРофайл.

Предаването отразява всекидневието на няколко популярни БГ красавици, разкривайки какво се случва зад кулисите, когато те не  са на сцената или зад обективите.

Дом, приятели, семейство, места за релакс и разкрасяване, спорове, неволи и мечти, всичко, което заобикаля нашите звезди, показано по един забавен и развлекателен начин, без цензура, открито и истинско.

Ще станем свидетели как фитнесиконата поддържа тялото си и тайландки и филипинки я глезят с масаж на четири ръце.

Анн-Джи за първи път покани камерите в дома си, на който сама е правила дизайна. Фредката Жи Ти, нейният домашен любимец, разкри любвеобилния си нрав, като не спираше да ближе стопанката си докато тя го преобличаше в различни модни дрешки.

Камерите проследиха Анн-Джи и до столична стоматологичната клиника, където миньончето е решило да се разкраси с холивудска усмивка.

Певицата сподели, че си е харесала най-иновативната ортодонтска система за коригиране на зъбите- специфична шина, изработена по най-новата софтуерна технология.  Материалът на изработка е естетичен и дискретен, предназначен специално за публични личности, за да може да се поставя и маха при желание, за разлика от брекетите.

Д-р Гайс предложи на певицата и така популярните на последък в шоу средите – фасети, изработени от материал най-добре имитиращ зъбната тъкан, така лолитката определено ще блесне с холивудска усмивка.

Изпълнителката на хита „Кучка” е готова да зарадва феновете си  с най-новата си песен, озаглавена многозначително Waw! ,издават от ПРофайл.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 октомври 2010 г.