Дъщерята на Коста Цонев – от самоубийство до Гласът на България

Дъщерята на легендарния артист Коста Цонев – Теодора, ще се пробва в музикалното риалити „Гласът на Бъглария“, след като в края на септември направи опит за самоубийство, пише „Телеграф“.

Това разкри майка й – славната телевизионна говорителка Анахид Тачева, която се върна от Америка, за да я наглежда.

След като спасиха живота й, лекарите от „Пирогов“ я пратиха в психиатричната клиника на 4-ти километър в София, където откриха причината да си посегне – биполярно разстройство.

„Важното е, че вече е добре. Дори сега я канят да участва в предаването „Гласът на България“ и сигурно ще приеме. Много хубав глас има, пее страхотно“, издаде 77-годишната тв легенда. Тя си е наела квартира в близост до къщата, в която настанила 50-годишната жена, след завръщането й от Италия.

„Теодора имаше връзка с Митко, в чиято къща живее тя сега. Той прави ремонт на неговата част. Майка му почина и Теодора е настанена в нейните стаи. Когато си вземе собствено жилище, ще се изнесе там. В момента са приятели“, пояснява Анахид.

След като й е назначено лечение, певицата трябва да взима лекарства 5 месеца, без да консумира алкохол.

„Тя прилича на баща си Коста, обича да си пие. Сега не й давам повече от чаша вино. Навърши 50 години, голяма е вече“, обясни тв водещата.

След като приключи лечението, Теодора смята да прибере малкия си син Дейвид, който в момента е настанен в приемно семейство.

„Ходихме в училището в Горна баня, където учи. Като го видях, първоначално не го познах. Докато беше в Италия, беше доста палав и непослушен, изобщо не искаше да си пише домашните. Сега е друго дете, много разбрано. В момента учи български. Ще трябва да остане в приемно семейство 6 месеца, но през това време се вижда майка си“ споделя още Тачева.

Анахид казва, че пенсията й се е увеличила от 200 на 500 лева след смъртта на втория й съпруг Васил Тачев. Въпреки това обаче не й стига, за да живее нормално в България, затова през декември заминава за Америка при най-малката си дъщеря, която носи нейното име.

Инфо: Агенция БЛИЦ

Коментари (0)

Публикувано в на 23 ноември 2017 г.