Дъщерята на Ананди еп. 4 / 15.08.2017

Епизодът започва с Нандини да помоли Амит да дойде с нея и да не пребива мъжете. Амит казва, че е направила грешка, като го е спряла. Криш чува подигравките на мъжете и идва. Той ги поздравява и моли да не се държат зле с никое момиче. Той се сбива с тях. Мениджърът е шокиран, тъй като хотелската собственост се прекъсва по време на битка. Мисли, че ми е желание г-жа Ажанаби Саа да е била тук, за да види, че Криш не оставя никой, който не е наред с момиче. Мениджърът припада. Д-р Нандини и д-р Амит са в колата. Нандиди казва, че негояата зрялост не позволява да направи всичко това и казва, че трябва да се държи далеч от тях. Тя си спомня инцидента в детството си и казва, че се опитва да забрави всичко. Надява се, че те й позволяват да живее нормален живот. Д-р Амит я оставя пред дома й. Нандини му благодари. Д-р Амит си тръгва. Той мисли защо се разгневих днес, като и аз Винаги държа емоциите си. Спомня си думите на баща си и мисли, че иска отново да живее.

Мениджърът се обажда на телефона на Криш и го моли да плати за щетите. Нандини пита ли дали е победил момичето? Мениджърът казва „да“ и казва, когато отиде да върне телефона си, не забравяйте да получите заплата за щетите. Нандини казва, че е победил момчетата заради мен. Тя мисли, че случайно човек, дал човек и този човек е същото. Тя се усмихва, когато си спомня. Бапу Саа идва и казва, че я вижда да се усмихва за пръв път. Нандини казва, че винаги е щастлива с него. Баща й казва, че съм научил за местонахождението на Шивам. Нандини реагира емоционално и казва, че моят Шивам … брат. Тя пита ли, че казваш истината? Бапузаа казва „да“. Нандини казва, че ви поздравявам …. Вие изпълнихте обещанието си и попита къде е той? Бапузаа казва, че е в полицейското управление на Алвар. Нандини го моли да дойде. Бапузаа казва, че разговарях с инспектора и той каза, че ще освободи Шивам, след като се запишем в документите. Нандини си мисли защо Шивам е в затвора. Бапуза казва, че всички добри неща ще се случат. Казва, че някой влезе в живота ти и животът ти ще се промени завинаги. Казва, че този човек донесе късмет за теб. Нандини се усмихва с надежда.

Нандини е в стаята си и изважда подаръци от шкафа, които държи за брат си. Тя обожава снимката на брат си и мисли, че са минали 15 години, а аз и Шивам бях пропуснал и двамата. Тя си спомня майка си Ананди и мисли как Шивам изглежда така? Тя смята, че Шивам трябва да отразява детството си. Тя мисли, че го помолих да отиде и ще се извини на него. Тя казва, че рожденият ден на Шивам … Тя гледа на снимката на Ананди и я моли да даде знак, че човекът е Шивам. Тя казва, че ще затворя очите си и ако ви видя усмихнато лице, ще мисля, че човекът е Шивам. Тя си представя усмихнатото лице на Ананди и мисли, че е брат й Шивам. Тя казва, че няма да го пусна никъде и ще изпълни второто обещание.

На следващата сутрин Бапосаа пита съпругата си Ямуна за декорациите и казва, че Дивали не е днес. Ямуна казва, че ако момчето е Шивам, тогава ще имаме Дивали днес. Получава обаждане от бащата на Суда и настоява да говори с него в рамките на един час. Бапузаа казва, че отивам в Алвар с Нанди. Нандиди се обажда и казва, че Бапуза ще дойде и ще се срещне с вас. Бащата на премал казва, че в един час ще дойдем у дома си. Нандини казва добре. Бапузаа я моли да отиде до Алвар и да каже, че само един автобус отива там. Нандини отива. Бапузаа си мисли защо Сингхания не можеше да чака вечерта. Суда мисли, че ако има някакъв проблем в брака ми, тогава ще бъде обвинявана вашата скъпа дъщеря. Нандини е на път да влезе в автобуса, след което мисли да вземе торта за Шивам. Тя отива в пекарната и получава торта. Тя излиза и вижда автобуса наляво.

Д-р Амит отива оттам и спира колата. Нандини пита защо е тук? Амит казва, че някой ми е заповядал да те заведа в Алвар и да я помоля да седне в колата. Нандини седи в колата и отива. Д-р Амит казва, че е добре, че сте напуснали автобуса и казва, че вашият приятел ми е заповядал. Нандини му казва, че враговете на Суда ще дойдат в някое време и тя не иска никакъв проблем в брака й. Д-р Амит я възхвалява и казва, че искам да ви помогна. Нандини казва, че докато имам ангел-пазители, ще бъда щастлив. Шивам се вижда в полицейския участък, носещ одеяло.

д-р Амит, иска от Нандини да не бъде тъжна и се надява, че човекът се оказва Шивам. Нандини казва, че знам, че това е моят брат Шивам. Д-р Амит се моли на Бог да помогне на Нанди. Нандини влиза в затвора, за да посрещне Шивам. Тя вижда затворник, който спи и се оплаква. Инспектор казва, че е Шивам и е бил арестуван заради вредно имущество и празнуване по някакви причини. Нандини казва, че празнува рождения си ден вчера. Тя казва, че щастлив рожден ден Шивам … и го нарича името си … Шивам се изправя да се покрива с одеяло. Нандиди гледа и казва Шивам. Той идва срещу нея и показва лицето си. Нандини мисли дали е Шивам? Тя мисли, че мисля да приложим кумкум на челото ви, когато се срещнем. Тя казва, че днес е нашият рожден ден. Тя изважда бутилка кумкум. Тя казва кога Ние се срещнахме за пръв път, помниш ли другото ми име ………. Казва, че да, Дис, две години са минали … отнеме ме оттук. Нандани е шокирана и бутилката кумкум пада от ръката й. Нандини казва, че мога да идентифицирам добре брат си и отивам. Нандини излиза от полицейското управление и получава сълзи. Д-р Амит казва Нандини. Нандини казва, че сте казали правилно, че трябва да проверя реалността. Получава обаждането на господин Шехаут. Тя казва, че надеждата ми е била счупена и пита за наказанията на Суда. Казва, че трябва да дойдат сега. Нандини казва, че всичко ще бъде наред и го моли да не се напрегне. Д-р Амит казва, че ще тръгваме. Те седят в колата и отиват.

Инспектор се обажда на затворника. Той призовава Шанкар и казва, че не мога да върша работата си и не мога да я заблудя. Шанкар казва, че знам, че не е лесно да заблудиш Нанди. Нандиди чува песента и разказва на д-р Амит за разговора й със Шивам. Тя получава остри сълзи. Д-р Амит пита какво се е случило? Нандани казва, че съм свикнал с Шивам и казвам, че е на 10 минути по-млад от мен. Д-р Амит спира колата и му дава хартия, за да изтрие сълзите си. Нандини казва, че съжалявам. Д-р Амит казва, че празнува рождения ден на Шивам. Нандини казва, но не е тук. Д-р Амит казва, че ако празнуваме за рождения ден на някого, това ще даде положителност на този човек. Той изважда торта от задната седалка на колата и я моли да изреже тортата. Nandini нарязва тортата и казва, че щастлив рожден ден Shivam ……… Dr. Амит я кара да има торта. Тя също го кара да яде торта.

Има протест по пътя, поощряващ Шанкар. Нандини и д-р Амит слизат от колата поради блокиране на трафика. Нандини казва всеки ден нов политик, роден в Джайпур, и задръстване. Трябва да го научим, че не са Бог. Виждат линейка, забита в задръстване поради Шанкар. Тя казва, че може да види аварийния сър. Те се придвижват към линейката. Д-р Амит пита момчето от отделението за пациента. Уорд момче казва, че е в труда и има проблем с астмата също. Нандини пита Амит да се справи с пациента и отива да говори с хората, които блокират пътя. Някой казва, че днес е щастлив рожден ден на Шанкар и пътят ще блокира цял ден. Нандани го удря и го моли да отстъпи на линейката. Нандини пита някой за Шанкар. Той казва, че Шанкар седи в колата. Нандани отива при него и казва Шанкар … Шанкар се взира в нея и казва, че … … Нандиди го удря. Всеки е шокиран и гневен. Шанкар е шокиран също.

Някой хвърля камък върху главата на Нандини. Нандини ще бъде наранен. Шанкар спира хората да не я гневят. Нандини казва, че съм лекар и не се плаши от заплаха. Тя казва, че ако тази линейка не стигне до болницата навреме, тогава всяка година това семейство ще ви прокълне. Тя казва, че ако вършиш добро, тогава нямаш нужда от тези глупости. Тя казва, че сте роден същия ден като брат ми, но не заслужавате да се наричате като някой друг брат. Шанкар поиска от хората му да напуснат линейката. Линейка отива. Нандини отива. Шанкар / Шивам гледа.

Гледай видео запис от сериала онлайн – тук, тук, тук, тук или тук

Инфо: Дъщерята на Ананди-Lamhe pyaar ke

Коментари (0)

Публикувано в на 15 август 2017 г.