Дъщерята на Ананди еп. 2 / 11.08.2017

Нандини се оплаква от медиите, че не зачитат самоуважението на жената. Репортерът пита господин Шикхоут, ако се страхува какво ще стане, ако Надини ги напусне. Нандини беше твърдо, че никога няма да напусне Маа Саа и Бапу Саа, тя не се интересува от хората; Ако някое момиче като миналото си може да направи бъдещето си, всеки може. Изпраща репортерите. Синката на Суда е разстроена, че тази новина ще достигне целия град сега, не знаеше, че те ще бъдат свързани с такова семейство, на което живее малка булка.

Лекарят препоръчва Криш за инжектиране. Той искаше да се спаси от инжекцията и вместо това да избяга.

Суда поставя въпроси на Нандини за това, че е малка булка. Нандини плаче, че е на нейната възраст вместо да слуша разкази и приказки тя е била принудена да се омъжи за тази възраст. Суда хвърля табелата, оплаквайки се

Тя развали живота си, как ще се ожени тогава. Тя се оплаква от родителите си, за да се ожени за тази малка булка сега. Нандани пита Maa saa Ако тя също се ядосва, че не знае, Маа Саа плачела, знаела ли е това, че тя би я обичала още повече, като й помага да забрави миналото си. Nandini казва на Maa saa Суда се нуждае от тази любов точно сега, тя спира и пита Вапу Саа, ако е толкова ядосан, че няма да погледне към нея? Бапу Саа казва, че се ядосва на тези условия, защото е родена в семейството си. Спомня си деня, в който дойде в къщата в първия ден, страхуваше се да й каже името за няколко дни. Нандини беше на три месеца, когато беше омъжена, а след тринайсет години тя трябваше да направи погребението на майка си. Те дори не са имали билет за влак, полицията е взела както нея, така и Шивам в полицейското управление, защото не е имала билет, И по-късно бяха отведени в сиропиталище. Пазачът ги завел в детска стая, като ги молеше да спят. Шибам се страхуваше, Нандини я уверява, че винаги е с него. Пазачът дойде, за да затвори устата и, Шивам влезе и се бори с надзирателя, след което го удари в тила му. Той умря на място, Нандини накара Шивам да избяга там, за да го заведе в Маа Саа. Чуха полицаи, Нандини направиха Шивам да избяга. Бапу Саа бе довел Нандини у дома от сиропиталището. Сега тя благодари на Бапу Саа, че й благодари, Бапу Саа пожела да дойде малко по-рано, нямаше да се отдели от брат си.

Шивам гледа новините за Нандини.

Нандини не знаеше за Шивам, тя бе решила да го намери един ден. Ананди бе дала отговорността на Шивам. Сега се тревожеше за предложението на Съда. Маа Саа идва и уверява, че не е направила нищо лошо с Хемал, трябваше да им се отговори по този начин. Nandini прегръща Maa saa и обещава да направи всичко добро за Суда. Маа Саа я моли да отиде и да спи, утре е голям ден за нея като лекар в болница.

Бапу Саа моли Судха да направи закуска, загрижена за предложението си, че се оплаква, че много от тях са дошли в медиите, които си заслужаваха обида. Bapu saa я уверява, че трябва да говори с Premal, ако има нещо, което си заслужава да бъде спасено в това предложение, това, което дойде пред света, беше само това, което Нандини постигна толкова много, след като много страдаше. Маа Саа отива да ви закара и захар за Nandini, Nandini извинява Sudha и уверява, че ще направи възможно за сватбата на Sudha и Premal. Съда подиграва Нандини за афера с д-р Амит Гоял, всички виждат, че е след нея. Нандини казва, че вече е женен, защо я ухажва умишлено. Маа Саа идва, Нандъни яде ракия и захар, Маа Саа я моли да забрави всичко за миналото си.

В автобуса Нандини мисли за обвиненията на Суда и за нея

Притеснен за брака й. Тя избира дневника и се чуди какво пише това момче в толкова голям дневник, чете го в търсене на някакъв начин за връщането му, чете няколко публикации, след което го държи назад.

Криш получава отново обаждането на Нанди, забранил да се обади отново. Тя се оплаква, че трябва да й е благодарен, вместо това той се разболява с нея. Той смята, че има някаква връзка между тях, тя не го напуска, откакто дойде в Индия. Те се пресичат, докато говорят по телефона. Нарича я дразнеща дама и хвърля телефона в боклука и се качва на автобуса. Опитва отново номера си, телефонът се обажда някъде наблизо. Тя проверява наоколо и го намира в кутията за боклук, никой не може да се види и наблизо. Тя се чуди как може да бъде толкова глупав.

Криш се оглежда в джобовете, После около седалката за мобилния си телефон. Той разбира, че е хвърлил клетъчния си телефон, вместо кобилицата в торбата за боклук. Той моли диригента да спре автобуса и изскача от него. Той идва в торбичката за боклук и не намира нищо в торбата за боклук. Нандини просто си отиде в близката околност. Криш се успокоява, че без мобилен телефон няма да има дразнеща дама и благослови крадеца.

Нандани идва в болницата, се залепва в общото и се моли в храма, изгубила майка си. Един пион идва да й се обади в приемната, д-р Гоял я приветства топло с украсата на балоните и партито. Спомня си, че той е само приятел, но щастието й скоро ще бъде разграбено от сина му д-р Амит. Остават за ориентация, само в коридора д-р Гоял става сериозен и говори с нея за интервюто, ежедневието е нов ден и тя не трябва да се интересува от това. Тя пита кое интервю, тя не си спомня нищо. Д-р Гоял беше доволна от решимостта си.

Д-р Амит следи времето, когато се обади присъствието на присъстващите. Седалището на Нанди е празна, а д-р Амит твърди, че този, който не е тук, трябва да е на загуба. Нандани почуква на вратата и влезе с цветната букето в ръка, първо се извинява. Амит пита дали нейното закъснение е важно или ориентацията й? Тя казва ориентация, офталмолог. Той идва към нея и казва, че има четири неща, дисциплина, посвещение, преданост и труд.

Д-р Амит се присъединява към лекарите в оперативния театър. Той обещава, че онези, които ще останат тук, ще могат най-добре да определят какво е чувството за успех.

Гледай видео запис от сериала онлайн – тук, тук, тук, тук или тук

Инфо: Дъщерята на Ананди-Lamhe pyaar ke

Коментари (0)

Публикувано в на 12 август 2017 г.