Даряват Дарин Ангелов за кавалер на твоя бал!

Бъди звезда на бала с Дарин Ангелов!

За шеста поредна година БГ РАДИО осигурява звезден кавалер на една абитуриентка

Тази година БГ РАДИО планира да зарадва една абитуриентка, като сбъдне мечтата й и осигури истински принц за нейн кавалер на бала. Звездният кавалер за 2011 на БГ РАДИО е талантливият и много нашумял в момента актьор Дарин Ангелов, популярен от сериала „Стъклен дом”. Той ще избере една слушателка, която тази година ще бъде абитуриентка, и ще я придружи на специалната й вечер.

Преди Дарин, в ролята на звездни кавалери на БГ РАДИО са били: Графа, Миро, Дичо, Любо и Орлин Павлов.

В ефира на БГ РАДИО вече стартира традиционната кампания Бъди звезда на бала. Както всяка година, слушателките абитуриентки трябва да изпратят писмо на zvezda@bgradio.net. Те трябва да споделят с Дарин защо точно той е мечтаният от тях кавалер. Актьорът ще прочете всяко едно послание и сам ще избере дамата си.

Дарин, познат на всяко женско сърце от едни от най-нашумелите телевизионни сериали, ще придружи избраницата си в абитуриентската й вечер и благодарение на БГ РАДИО ще направи бала й приказен, като във филм.

Тазгодишните абитуриентки и фенки на Дарко вече изпращат своите писма на zvezda@bgradio.net, заедно със своя снимка, телефон, адрес и информация кога и къде е балът им. Тези, които още не са писали до Дарин, имат време до 13 май 2011 г.

Виж секцията на БГ Радио в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!

Коментари (0)

Публикувано в на 5 май 2011 г.