Дървото на живота – сезон 2 от ТВ7

Започва работа по втори сезон на „Дървото на живота

Продуцентите и актьорски състав се събраха с фенове на сагата за финала на първи сезон

На 22 май се състоя предпремиерната прожекция на финалния епизод 12 от сезон 1 на „Дървото на живота”. Финала на сезона отбелязаха TV7, създателите на сериала – продуцентите от Dream Team Films, актьорският състав на „Дървото на живота”, медии и най-запалените фенове на българската сага.

Събитието уважиха Евтим Милошев, Габриел Георгиев и Иван Спасов от Dream Team Films, както и любимите на публиката Христо Шопов, Луиза Григорова, Теодора Духовникова, Моню Монев, Анастасия Ингилизова, Жорета Николова, Явор Ралинов.

По традиция събитието беше открито от професор Андрей Пантев, който влезе в ролята на говорител на серията от пътуващи предпремиерни прожекции, осъществени от екипа на телевизията и продукцията из страната.

„След „Дървото на живота” думата „сериал” е реабилитирана”, сподели професорът.

След вълна от аплодисменти, продуцентът Евтим Милошев зарадва аудиторията с новината за стартиралата вече подготовка на втори сезон на сагата. Продуцентът не пропусна да изрази радостта си от работата с екипа, който се е чувствал като семейство през целия проект.

Последният епизод от първи сезон на сагата разтърси публиката и изтръгна емоционални сълзи и искрени аплодисменти сред актьори, журналисти и фенове. Епизодът разкри болезнени рани и трагични моменти от тежките битки на 3ти Бдински полк.  Йордан, Тодор и Христо са подложени на тежки изпитания, от които рискуват да не излезнат живи. Новините от дома за Йордан са неочаквани и вдигат духа му, но Тодор получава вест, която ще преобърне всичко в него. Междувременно проблемите в дома на Вълчеви сякаш нямат край. Панто е поставен пред тежък избор, а Илия най-накрая получава възмездие за всички обиди.

Финалният Епизод 12 ще бъде излъчен в неделя, 26 май, 20:00, TV7.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 май 2013 г.