Дървото на живота сезон 2 епизод 8 от ТВ7 с онлайн видео и снимки

Дървото на живота сезон 2 епизод 8 от ТВ7

Ще обърне ли държавният преврат ролите в епизод 8 на „Дървото на живота“

Увереността, която й дава влиятелният любовник, дава сигурност на отмъстителната Цветана, че ще триумфира над господарите си, които отдавна ненавижда. Единствена ли е тя в жестокото сърце на началника на полицията? Не е ясно и докога Личката ще всява ужас и ще представлява „закона“ във Видин. Държавата е на прага на преврат и само българската сага ще покаже дали ролите на нашите герои няма да се сменят… Невярващ в падането от власт на правителство, избрано с мнозинството на народа, Личката подготвя убийството на генерал Протогеров. Това, обаче, ще го сблъска за пореден път с кръвния му враг Йордан…., а може би и за последен.

Междувременно, страстта между Божура и Винербергер гори с все по-голяма сила. Под влиянието на стихийната им връзка попада не само ревнивият съпруг Илия, но и отец Амвросий (Панто Вълчев).

Гледай видео запис от епизода онлайн

Епизод 8, Сезон 2, „Дървото на живота: Яростта на унизените“, неделя, 21:00!

Шестото издание „Българските следи“ с водещ Иван Стаменов тази неделя, 15:30 ще тръгне по следите на най-ярките български ханове и царе с историка и зам.-кмет на София д-р Тодор Чобанов. В рубриката „Моето дърво на живота“ предаването ще разгледа семейната история на Нидал Алгафари, чийто род е много стар и приютява дори един светец.

Коментари (0)

Публикувано в на 4 ноември 2013 г.