Даниела Петева вдига Fresh! сватба с радио редактор

Една от най-красивите ни спортистки с романтично предложение за брак

Баскетболната националка Дани Петева скоро ще каже официално „да”

Нестандартно предложение за брак получи една от най-красивите български спортистки, Даниела Петева. Острието на националния ни отбор по баскетбол прие емблематичния пръстен от Иван Демерджиев музикален редактор в любимото радио на модерните хора, Radio Fresh!.

Предложението за брак, случило се преди дни, може да конкурира сценария и от най-романтичния филми. Познавайки много добре своята любима, Иван планува момента да се случи в замъка Шьонбрун, дворецът-фаворит на принцеса Сиси. Дестинацията не е избрана случайно. Императрица Сиси е любимата историческа личност на Дани и затова бъдещият младоженец организира всичко там.

Самото предложение се случва като по учебник: Иван пада на колене пред нищо неподозиращата Даниела и й предлага красивия пръстен и влюбеното си сърце. Отговорът „да” идва след двегодишна връзка и все така свежа любов.

В очакване на официалното „горчиво” екипът на Оберон Радио Макс ( Radio Fresh!, Радио FM+, Z-Rock, Радио Melody) желае на Иван и Дани безоблачно щастие, нестихваща обич и пълноценен живот!

Коментари (0)

Публикувано в на 26 май 2018 г.