Даниел Георгиев от „Под прикритие“ печели Менхънт България 2012

Вижте новия Менхънт България 2012 – Даниел Георгиев

18-годишният Даниел Георгиев ще представя България на Менхънт Интернешънъл в началото на ноември.

На 17 октомври 2012 се проведе  15-ото юбилейно издание на конкурса „Менхънт – България“ (букв. превод – „Лов на мъже“). Конкурсът е част от световната верига „Mаnhunt International“ , който ще се сътои в началото на Ноември в Бангкок, Тайланд .

Тази година домакин на събитието беше  денс клуб „Sin City“-Тhe Big Apple.

В спор за титлата се впуснаха 15 момчета, подбрани сред десетки кандидати от цялата страна чрез кастинг и онлайн записване.

Председател на  компетентното жури беше Ирина Папазова – президент на модна агенция „Интерсаунд“ и собственик на марката . Красивите мъжки тела бяха оценявани и от  певицата  Кристина Димитрова, модни специалисти, фотографи, културни дейци и рекмодатели.

А ето и наградите:

Трети подгласник – Ясен Събев

Втори подгласник – Явор Пенев

Първи подгласници – Георги Киряков и Николай Чолаков

МЕНХЪНТ БЪЛГАРИЯ  МОДЕЛ – Калоян Денев с право на участие на Международния конкус Мистър Планет. Чаровният Калоян е на 27 години, занимава се с танци, има интереси в киното, снимал се е в епизодични роли,както и в Холивудския филм 300.

МЕНХЪНТ БЪЛГАРИЯ 2012 победител – Даниел Георгиев, на 18 години, който получи като награда почивка в испански курорт и козметични процедури като част от подготовката му за международния конкурс Менхънт Интернешънъл в началото на ноември, където ще представи България. Даниел е ученик в Националната търговско банкова гимназия, Специалност Митническа и данъчна администрация. До скоро – футболист в Левски. От 15 годишен се занимава с мода. Участва и в култовия сериал „Под прикритие“.

Калоян Денев и Даниел Георгиев:

Даниел Георгиев:

Калоян Денев и Даниел Георгиев:

Победителите и подгласниците:

Али Алиев награждава Менхънт Модел 2012:

Ирина Папазова обявява победителите:

Снимки: Хайлайф

Коментари (0)

Публикувано в на 19 октомври 2012 г.