Дани купи 500 билета Национална лотария и спечели автомобил!

Чаровна студентка ще инвестира 24 000 лева от Национална лотария в своето образование

Общо 97 573 лева  раздаде тази седмица предаването „Национална лотария“ в ефира на Нова телевизия

Щастливецът, който тази седмица опита късмета си срещу сферите в играта „MEGA JACKPOT” на Национална лотария и голямата награда от 140 000 лева, се казва Георги Бимбалов. По професия е агроном и е родом от село Оризари, област Пловдив. Играта на Георги не започна много добре, след като направи първата си грешка на 10 000 лева. Той реши да продължи участието си и късметът се оказа на негова страна. Съпругата на Георги го подкрепяше през цялото време в играта, младото семейство очаква първата си рожба в края на август. Сумата, на която ще се радват двамата заедно е точно 22 500 лева от Национална лотария. Георги пожелава на всички участници много успех и да имат поне малка част от неговия късмет.

В играта „Щастливата монета“ за чисто нов сив испански автомобил тази събота да опитат късмета си бяха изтеглени в специален жребий – Красен Ников, Даниел Манолов и Ирена Томова. Немалкият брой билети – 500 броя, на Даниел (на снимката горе) му донесоха и нов автомобил. Той е от София и ще може сам да се грижи за „красивата испанка“, както я нарича Захари Бахаров, тъй като по професия е управител на автосервиз.

Пред „Сейфовете“ на Национална лотария застанаха Младен Боянов от с.Волуяк и Вероника Тодорова от гр.Кула. Играта на 24-годишния Младен започна много добре с 5000 лева, а на    20-годишната студентка с Х. След това обаче късметът се обърна в полза на младата дама и тя ще сбъдва мечти от Национална лотария на стойност 24 000 лева. Вероника е първи курс студентка по финанси в Свищов и парите ще инвестира именно в своето образование. Младен си тръгна от шоуто с паричната награда от 4250 лева. Печелившият билет, с който той участва в предаването на Национална лотария е подарък от любимата му баба.

От играта „Специален шанс“ в студиото лично от водещия Захари Бахаров, своята награда  на стойност 2000 лева получи Тони Илиев от град Видин. Още двама щастливци ще се радват на своите моментни печалби от билета на Национална лотария – „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“, а именно Стеляна Монева от Нова Загора (10 000 лева) и Христо Христов от Етрополе (10 000 лева).

Тази седмица общата сума раздадена в предаването Национална лотария е точно 97 573 лева.

Ако и вие искате да сте на мястото на печелившите е нужно само да си набавите билет на Национална лотария – „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“. Очакват ви много парични и страхотни предметни печалби! Сега имате възможност да опитате своя късмет и с билета „Сделка или не“. С него може да се радвате на награди от 3 до 100 000 лева, като освен това се крие и участие в жребиите за Специални телевизионни игри „Сделка или не“ за 500 000 лева и 1 МИЛИОН лева.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 19 май 2013 г.