Дани и Рая със съдбовна среща в София Ден и Нощ еп. 342, 343, 344 от 07, 08, 09, 10, 11.08.2017

Неочаквани и спиращи дъха събития ще изненадат героите в риалити сериала “София – Ден и Нощ“ тази седмица от понеделник до петък в 22.30 ч. по NOVA. Полярни емоции ще изживеят Дани, Ася, Митко и Стефи.

Съдбовен момент буквално преобръща ежедневието на Дани. Съвсем неочаквано той среща своята голяма любов Рая. Старите емоциии избухват в сърцето му, а мистерията около появата на бившата любима направо го побърква. Приятелите пък са убедени, че срещата е плод на неговото въображение заради драматичната развръзка на отношенията им в миналото. Дани е готов на всичко, само и само да разплете мистерията. Ще успеят ли да му помогнат съквартирантите? Как ще приеме Михаела цялото това всеобщо вълнение? И дали Рая наистина ще се завърне в София?

Мистерия витае и около отношенията на Стефи и Митко. Редица случайни, но много странни гафове предизвикват бурна ревност между тях. Една красива и тайнствена дама се появява в живота на Митко и заплита двамата влюбени в опасна ситуация. Но какво общо има красавицата с него и ще успеят ли Стефи и Митко да се справят с недоразуменията?

Вълнуващи изживявания очакват и Ася след запознанството й с магнетичния писател Лъчезар, чиято книга тя превежда. Неговият артистичен темперамент и интригуващо дар слово подмамват Ася да задълбочи контактите си с писателя. Ще прекрачи ли тя границите на професионалните им отношения и как ще се отрази това увлечение на връзката й с нищо неподозиращия Боби?

Гледай видео запис от епизод 342 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 343 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 344 онлайн или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 8 август 2017 г.