Дани Глоувър в „Ангели на игрището“ по bTV – видео с онлайн видео и снимки

Дани Глоувър в „Ангели на игрището“ по bTV – видео

Акценти вэв филмовата програма на bTV за периода 4 – 10 март 2013 г.

СЪБОТА, 9 март
13:00 ЧАСА
Любовта в мен
Оригинално заглавие: Reign Over Me (САЩ, 2007 г.)
Жанр: драма
Режисьор: Майк Байнъдр
Актьори: Адам Сандлър, Дон Чийдъл, Лив Тайлър, Доналд Съдърланд

Гледай видео анонс онлайн

Бившите съквартиранти от колежа Чарли Файнман (Адам Сандлър) и Алън Джонсън (Дон Чийдъл) се срещат случайно. Пет години след като е изгубил семейството си в атентата от 11 септември, Чарли се е отказал от живота, и Алън е поразен от промяната в някога толкова жизнерадостния си приятел.

В същото време самият Алън, който има прекрасни съпруга, деца и кариера, се чувства потиснат от товара на всичките си отговорности. Тяхното подновено приятелство се превръща в спасителен пояс за двамата мъже, които се нуждаят от тази връзка, за да преоткрият живота и любовта в себе си.

НЕДЕЛЯ, 3 март
13:00 ЧАСА
Ангели на игрището
Оригинално заглавие: : Angels In The Outfield (САЩ, 1994 г.)
Жанр: драма
Режисьор: Уилям Диър
В ролите: Дани Глоувър, Бренда Фрикър, Тони Данса, Кристофър Лойд, Бен Джонсън, Джей О. Сандърс, Милтън Дейвис Джуниър и други

Гледай видео анонс онлайн

Отборът по бейзбол „Калифорния Ейнджълс“ се нуждае от чудо, за да спечели мач. А за да се съберат отново баща и син, е необходимо още по-голямо чудо. Направо си трябват ангели на игрището!

Осемгодишният Роджър иска отборът да спечели, защото баща му му е обещал, че ще отиде да го види, само ако отборът победи. Роджър решава да се помоли за това и чудото се случва: на терена излизат ангели, готови да съберат баща и син! Но пресата надушва историята и всичко се обърква…

Коментари (0)

Публикувано в на 25 февруари 2013 г.