„Дали си струва“ да видиш СНИМКИ и ВИДЕО от промоцията на АНТОНИНА?

Дали си струва” на Антонина взриви публиката в Night Flight

Певицата представи първия си албум пред колеги и приятели

Много емоционално премина представянето на първия самостоятелен албум на Антонина „Дали си струва”. Парти-промоцията на изпълнителката от Sunny Music събра в столичния клуб Night Flight стотици приятели и колеги, сред които: Лияна, Софи Маринова, Константин, Теодора и мн.др.

Представянето на албума „Дали си струва” беше разделено в четири части, а изпълненията на Антонина бяха подкрепени с ефектна хореография.

Тя блесна на сцената в шикозни тоалети на дизайнерите Жана Кошева и Иван Панайотов, които от около година се грижат за визията й.

Антонина изпълни всички песни от новия си албум, като на голямо внимание се радваха не само хитовете „Побърках се”, „Мразя”, „Горещо” и „Вишни”, но и новите й песни, една от които е скандалната Welcome to Bulgaria.

Кулминацията на вечерта беше в последната, четвърта част на промоцията. Тогава Антонина се появи в ексцентричен тоалет в червено и златисто и изпя заглавната песен от албума си – „Дали си струва”. По време на изпълнението й във въздуха, с помощта на копринени шалове, сложна хореография разиграха две от танцьорките, които впечатлиха публиката с акробатичните си умения.

Специален комплимент от певицата към всички присъстващи беше и стихосбирката й, озаглавена също както албума, и събираща любими нейни лирични творби, които е писала в различни етапи от живота си.

Успехът на промоцията на албума „Дали си струва” развълнува до сълзи Антонина, която сърдечно благодари на всички приятели и колеги.

New! 4 нови песни от промоцията на Антонина – Дали си струва

Коментари (1)

Публикувано в на 12 октомври 2010 г.