Дългогодишният… импресарио на Васко Кеца гостува в Станция Нова с онлайн видео и снимки

Дългогодишният… импресарио на Васко Кеца гостува в Станция Нова

СПЕЦИАЛЕН ГОСТ НА „СТАНЦИЯ НОВА” – Ивайло Манолов

РУЛЕТКА:

Тази неделя „Станция НОВА” започва точно в 10:00! Очаквайте в „Рулетка” темата на Витомир Саръиванов: „Кой иска Алексей Петров да стане президент?”! В студиото ще бъдат председателят на ПП „Нова сила” Антон Сираков и новото лице на партията Миннет Пашова. А интервюто на Валерия ВелеваПо пантофи” този път ще бъде от дома на Весела Лечева и Манол Велев!

СЪДЕБЕН СПОР:

В 11:00 започва „Съдебен спор” ЕПИЗОД 26 – „Искам си гроба”. Гледайте „Съдебен спор”, за да разберете какво ще отсъди съдия Искра Онцова тази неделя.

ОТЧАЯНИТЕ СЪПРУГИ:

Тази неделя Вихра и Мая ще направят първото общо телевизионно  интервю на 3 дами, които освен приятелки, са и повече от успели жени – депутатката Калина Крумова, актрисата Мая Бежанска и единствената българка с 3 олимпийски медала – Евгения Раданова.

Не пропускайте и чаровната Ели Гигова в един откровен разговор за любовта, женските емоции и истински стойностните моменти в живота! В студиото Ели ще се подложи и на експеримент, свързан с човешката аура и енергийните чакри чрез изследване с аура камера.

Експертът Деян Колев, за който няма тайни в сферата на необяснимото, ще ни шокира със своите признания за скритите мистични влияния в живота.

В „Ателието на Отчаяните съпруги” ще разберете как да си направите сами оригинални аксесоари от плетива и разкошни фигурки от захарно тесто за вашите деца.

Вихра и Мая продължават да търсят най-любопитни подробности около най-важния ден в живота на една жена – нейната сватба, с рубриката „Помощ! Омъжвам се!” на тема: „Необходимост или мода е сватбения агент?”.

В „Училище за красота” ще видите нов начин, чрез който ще се избавите от старите си татуировки, без да губите време.

НАЙ-ДОБРАТА МАЙКА:

В 14:45 Ирина Сарачинова ще даде начало на „Най-добрата майка” с историята на Иванка Асенова, която е израснала без майка и баща, а сега съвсем сама се бори детето й да не последва нейната съдба.

ИНТЕРВЮТО НА НАНА:

Тази неделя в 15:45 гледайте интервюто на Нана със специалния гост на „Станция НОВА” – дългогодишния импресарио на Васил НайденовИвайло Манолов.

ПОСЛЕДНО 10:

От 16:15 гледайте класацията „Последно 10”, за да видите „НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ МОМИ ЗА ЖЕНЕНЕ”! Коментатори по темата ще бъдат синоптичката на Нова ТВ – Никол Станкулова, редакторът Георги Неделчев и плеймейтката Златка Димитрова.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 март 2011 г.