Да убиеш, да напишеш роман и да те арестуват с онлайн видео и снимки

Да убиеш, да напишеш роман и да те арестуват

Крайм енд инвестигейшън нетуърк Европа

На фокус през август 2012

 

Да прекрачиш границатанова и ексклузивна поредица

Всяка неделя от 22 ч. от 5-ти август

1 x 120 минути и 8 x 60 минути

За шокиращите престъпления няма географски граници, нито важат ограниченията на разума. Две от престъпленията в тази поредица остават неразрешени, но всички истории ще ни представят кошмарни разкази с неочаквани обрати. Всеки епизод е посветен на загадъчен случай от различна държава вкл. Полша, Обединеното кралство, Германия, Франция, Испания, Италия и Хонг Конг. В първи епизод разследващият журналист Андреа Вог ще проследи историята на Кристиан Бала. Когато полски детектив решава да поднови разследването на убийството на Дариуш Яничевски от 2000 г., той попада на роман, който сякаш обяснява случая.  Авторът – млад полски писател на име Кристиан Бала, е арестуван и вкаран в затвора за убийството, но критиците поставят под въпрос дали е осъден справедливо. ДА ПРЕКРАЧИШ ГРАНИЦАТА включва интервюта в затвора със самия Бала, където излежава 25 годишна присъда.

 

Досиетата на ФБР 5нова и ексклюзивна поредица

От понеделник до петък, от 6-ти август от 20 ч.

18 x 60 минути

ФБР поема най-тежките случаи на финансови измами, трафик на наркотици, отвличания, убийства, изнудвания и тероризъм. Продуцирана в сътрудничество с Федералното бюро за разследвания, тази поредица  ще вкара зрителите зад кулисите на някои значими разследвания и в един свят, който до момента е бил абсолютно недостъпен за широката публика. Чрез драматизации и интервюта с агенти и специалисти, зрителите ще станат свидетели на самото провеждане на някои от най-известните случаи на ФБР. Докато агентите събират на пръв поглед непотребна информация, те я използват да намирането на доказателства, които ще изправят престъпниците пред съда. Водещ на поредицата е Джеймс Калстром – бивш оперативен мениджър на нюйоркския отдел на ФБР. Той лично е работил по някои от случаите, които ще ви покажем в тази поредица, вкл. разследването на мистериозния взрив на полет 800 на TWA  от 1997 г.

 

Истории за престъпления – нова и ексклузивна поредица

От понеделник до петък, от 13-ти август от 21 ч.

60 минутни епизоди

Драматични, завладяващи и истински. ИСТОРИИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ разкрива цялата картина зад някои от най-нашумелите престъпления в САЩ. Поредицата проследява работата на полицията върху случаите, чрез различни съдебномедицински методи за да изгради пълна картина на тежките случаи и да изправи престъпниците пред съда. Откровени интервюта, важни детайли и драматизации – тази поредица представя поглед от първо лице към някои от най-противоречивите случаи на престъпления породени от омраза, неразкрити престъпления, работа под прикритие и класически случаи като убийството на Робърт Кенеди.

 

Ченгета ловци на духовенова и ексклузивна поредица

Всеки понеделник от 24 ч., от 27-ми август

1 x 60 минути, 30 минути след това

Поредицата проследява работата на своеобразен екип, чиито членове денем са обикновени полицаи, докато нощем използват следователските си умения за разрешават  паранормални загадки. Откликвайки на молбите на обикновени хора, които са жертва на тормоза на необясними явления в домовете или на работните им места, тези ченгета използват рационалния си подход към лова на духове и прилагат уменията си за разделяне на фактите от измислицата….като често попадат на доказателства, които да доста по-плашещи от паранормалните явления. 

Коментари (0)

Публикувано в на 23 юли 2012 г.