Да те насилят и погребат жив – ново разследване по Zone Reality!

НОВ СЕЗОН:  Криминални разследвания: Австралия (3 сезон)
CRIME AND INVESTIGATION AUSTRALIA S3
От 1 до 12 ноември, всеки делничен ден, 22:05 и 01:50 ч.

Zone Reality представя премиерния трети сезон на увлекателната поредица за реални престъпления „Криминални разследвания: Австралия”. Зрителите ще потръпват от страх, докато гледат как следователите разследват някои от най-тежките случаи, за да открият накрая истината и да дадат поне малко утеха на скърбящите семейства.

Детективи и свидетели се връщат отново по стъпките си, разкривайки най-интригуващите, загадъчни и шокиращи криминални случаи в историята на Австралия. Много мистерии без отговор са били погребани в продължение на десетилетия и сега предаването разследва оригиналните доказателства, както и новите улики и следи, които помагат за разрешаването на забравените случаи днес. Сред престъпленията, които поредицата разкрива са убийството на проститутка през 80-те, серийни убийства, шокиращ случай за сексуално насилие над мъж, който е погребан жив и убиецът е идентифициран сред 2771 заподозрени.

Поредицата, неподходяща за чувствителни зрители, проследява необикновените събития, които отвеждат следователите до убийците и свързват последните с предишните им злодеяния.

Коментари (0)

Публикувано в на 26 октомври 2010 г.