Да отгледаш дете с пари от Национална лотария!

Национална лотария подсигури бъдеща майка с детски надбавки за 55 години

Общо 92 235 лева  раздаде предаването „Национална лотария“ в ефира на Нова телевизия

Тази седмица млада дама с две деца от град Гоце Делчев ще се радва на чисто нов автомобил от играта „Щастливата монета“ на Национална лотария. Мария Костадинова заедно с Юлиян Тодоров и Йордан Йорданов бяха избрани тази събота в специален жребии да участват в първата по ред игра на предаването. 25-годишната Мария обаче се оказа по-големият късметлия и вече може да се похвали с нова кола. Все още няма книжка, но пред екипа тя споделя, че веднага ще се запише на шофьорски курс. „Пожелавам на всички да играят и да изпробват късмета си“, развълнувано пожела Мария на всички участници в Национална лотария.

Във втората по ред игра на Национална лотария – „Сейфове“, участие взеха Здравка Савова и Чанко Чанев. Господинът е родом от Стара Загора и е учител по физическо възпитание и спорт, а дамата е от Пазарджик и се занимава с онлайн търговия на мобилни апарати и аксесоари. Въпреки своя ритуал за късмет, който Чанко показа на Захари Бахаров, той първи отвори двата знака Х и си тръгна от шоуто с 2000 лева. Здравка спечели от сейфовете 11 500 лева, след което тя взе решение да отвори едно от куфарчетата на момичетата на Национална лотария и така удвои своята награда на 23 000 лева. 27-годишната щастливка очаква първото си дете през ноември месец и беше изключително щастлива от своята игра. Спечелената сума от Национална лотария тя ще вложи в подготовката за бъдещото си дете, както и ще помогне финансово на семейството си.

Големият късметлия, който тази седмица опита късмета си срещу сферите в играта „MEGA JACKPOT” на Национална лотария и голямата награда от 140 000 лева, се казва Силва Коджоманян. В момента дамата работи в Регионална здравна инспекция Пловдив като главен специалист-анализатор. Силва вече може да се похвали с 15 000 лева, които ще инвестира в образованието на сина си, който тази година е абитуриент. „Пожелавам на всички да играят и да не се отказват от своя късмет“, сподели тя след края на своето участие при водещия Захари Бахаров.

От играта „Специален шанс“ в студиото, своята награда  на стойност 2000 лева получи Йолина Йорданова от град Разград. Двама щастливци пък се радват  на своите моментни печалби от билета на Национална лотария – „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“, а именно Христинка Георгиева от град Камено (5 000 лева) и Дилко Дилков от с. Малорад, който си спечели Toyota Yaris.

Тази седмица общата сума раздадена в предаването Национална лотария е точно 92 235 лева.

Ако и вие искате да сте на мястото на печелившите е нужно само да си набавите билет на Национална лотария – „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“. Очакват ви много парични и страхотни предметни печалби! Сега имате възможност да опитате своя късмет и с билета „Сделка или не“. С него може да се радвате на награди от 3 до 100 000 лева, като освен това се крие и участие в жребиите за Специални телевизионни игри „Сделка или не“ за 500 000 лева и 1 МИЛИОН лева.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 26 май 2013 г.