D4:Dark Dreams Don’t Die и Batman: Arkham Knigh от NEXT TV на BOX TV

Jurassic World, Batman, DRS и YBBY в студиото на NEXT TV

Иновативното младежко предаване NEXT TV ще предложи на зрителите обичайната доза гейминг и музикални пожелания от 20:00 часа, по BOX TV. Специални гости в студиото ще бъдат рапърите DRS и YBBY, които ще представят новия си съвместен проект.

Феновете на предаването ще станат свидетели на втората част от „Историята на Diablo”, представена от Дидо. Любителите на игрите ще видят още ревю на D4:Dark Dreams Don’t Die, превю на Batman: Arkham Knigh, както и специалната ретро рубрика, която този път ще обърне внимание на Hitman: Codename47.

Темата за киното отново ще бъде застъпена подобаващо с преглед на актуалния „Jurassic World”. Той ще бъде последван с коментарно студио около обичания сериал “Game of Thrones”, а малко по-късно ще видим и ревюта на избрани сериали – “The Vampire Diaries” и “The Originals”. NEXT TV ще продължи до ранни зори със срещи с популярни стриймъри, преглед на най-интересното от интернет пространството и нощната интерактивна игра – MYST, водена от любимеца на всички Роро.

NEXT TV е в ефир всеки петък, от 20:00, по BOX TV, Twitch TV и на www.NextTV.bg

Коментари (0)

Публикувано в на 12 юни 2015 г.