Д-р Хаус лежи в болница – сезон 6 по Нова телевизия с онлайн видео и снимки

Д-р Хаус лежи в болница – сезон 6 по Нова телевизия

От 15 август 2011 г., от понеделник до петък от 18.00 часа
Д-р Хаус (House – Season 6)
2009/2010 САЩ
сериен филм – 22 епизода
В главните роли: Хю Лори, Лиса Едълстайн, Омар Епс, Робърт Сийн Леонард, Дженифър Морисън, Джеси Спенсър и др.
Сценарист: Дейвид Шор
Режисьори: Деран Серафиан, Даниел Сакхайм, Дейвид Стратън и др.

В пети сезон шокиращата смърт на д-р Кътнър се оказва катализатор за проблемите на Грегъри Хаус, който започва да губи контрол, което води до халюцинации и той сам започва да губи вяра в своите диагностични способности. След предизвикателен и кратък годеж Камерън и Чейс отпразнуват сватбата си, Номер 13 и Форман продължават своята романтична връзка, а Къди разбира, че Хаус е имал еротични халюцинации с нея. В края на сезона Хаус е принуден да признае, че е загубил връзка с реалността и не може да продължи да практикува медицина. Изгубил всякакви други опции, той се записва в психиатрична болница с надеждата да се излекува от зависимостта и да сложи край на неконтролируемите си халюцинации.

Започвайки с 2-часов пилотен епизод, ситуиран изцяло в психиатричната болница, 6-и сезон ще проследи дългия и нелек път, който д-р Грегъри Хаус /Хю Лори/ изминава до своето пълно възстановяване.

Ще успее ли той да открие път обратно до здравия разум и нормалния живот? Ще може ли да остане настрани от работното място, което едновременно става причина за неговото психично разстройство, но в същото време е и единствената здрава основа в неговия живот? Дали в болницата Принстън-Плейнсбъро известният диагностичен департамент ще може да продължи да работи също толкова добре без своя ръководител? Как ще се промени отношението на Къди към Хаус, сега когато тяхната въображаема афера е станала обществено достояние?

Всичко това ще разберем в най-новия сезон на великия „Д-р Хаус”.

Галерия от сезона:

Коментари (0)

Публикувано в на 14 август 2011 г.