Crime & Investigation Network през ноември: жени-убийци и още!

Crime & Investigation Network – акценти от програмата за ноември 2010

Нов сезон: Престъпна лудост (Snapped)
От 7 ноември, всяка неделя, 22:00

Историите започват в обикновени градове и предградия, с жени, които водят нормален начин на живот и имат обикновени мечти. Но ние ще навлезем по-навътре, за да разкрием какво ги е тласнало към извършването на убийство. Поредицата показва откровени интервюта със свидетели, представители на закона и самите героини. Всеки епизод проследява събитията в живота на жените-престъпници, за да разкрие истината зад техните криминални постъпки. Тези шокиращи, но истински истории ще преобърнат представите ви за престъпленията и престъпниците.

Нови епизоди: Първите 48 часа (The First 48)
Всеки вторник, 22:00

За детективите, разследващи убийства, времето започва да тече от момента, в който им се обадят. Ако не попаднат на следа през първите 48 часа, шансовете им да разкрият убийство намаляват наполовина. От момента, в който следователите „поемат случай“, „Първите 48 часа“ проследява всеки етап от разследването им, докато се надпреварват с времето, за да открият заподозрения.

Нови епизоди: Неразрешени случаи (Cold Case Files)
Всяка събота и неделя от 23:10

Докато много убийства остават неразгадани, а извършителите им – без присъда, „Неразрешени случаи” разследва хода на изпълнението и развръзката на тези сложни случаи, някои от които са на 30 години. Всеки епизод проследява детективите и членовете на семействата, чиято безкрайна отдаденост помага за раздаването на справедливост за жертвите и техните случаи да не бъдат изгубени в архивите на неразрешени случаи.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 октомври 2010 г.