Crazy Butterfly Деси Тенекеджиева прелита от корица на корица! с онлайн видео и снимки

Crazy Butterfly Деси Тенекеджиева прелита от корица на корица!

Деси Тенекеджиева с изящна корица на “Жената днес”

Деси Тенекеджиева засне изящна корица за едно от най-четените женски списания Жената днес. За пореден път актрисата работи в тандем с любимия си екип – талантливия фотограф  Елена Спасова и Кремена от салон Fetish, чието дело е оригиналната  прическа. Деликатният грим е на Грета Великова.

Заигравайки се с класиката, екипът направи прекрасна фотосесия за новия брой на списанието. В обширното интервюто Деси споделя за магията на изкуството, за различните си проекти, за вдъхновението в творчеството и в живота си, както и за малко известни и интересни моменти от детството си.

”Животът ми е нещо средно между „Работещо момиче”, ”5 жени на ръба на нервна криза”, ” Умирай трудно”, ”Сексът и градът” и най-сапунения сериал, който съществува. Това, което животът ни поднася, не може да бъде измислено в нито един филм или книга. За това в изкуството винаги се опитвам да черпя случки от истинския живот. Те са толкова невероятни и нереални сами за себе си. Да, интересен ми е животът, но отстрани погледнато. Иначе на мен, като главна героиня в него, никак не ми е лесно.” споделя актрисата с присъщото си чувство за хумор.

По -рано този месец Деси Тенекеджиева изгря в пролетно-цветна визия и на корицата на празничния брой на Coiffure Beauty. През март списанието навършва 6 години и както винаги  зарадва своите читатели с различни идеи за нестандартни визии. В специално интервю певицата разказва за първия си официално издаден албум „Crazy Butterfly” и за различните си превъплъщения  в киното, театъра и музиката.

Най-близкото участие на Деси е  този четвъртък, 24-ти март от 23 ч. в пиано бар CHIKAGO, а през месец май я очаква голямо клубно турне, в което ще продължи  представянето на  песните от албума си „Crazy Butterfly”.

Снимки: Елена Спасова

Коментари (0)

Публикувано в на 21 март 2011 г.