Concacaf W Championship: САЩ vs. Мексико

Concacaf W Championship – Група A: САЩ vs. Мексико

Дата: 11 юли 2022 г
местоположение:
Университетска зала; Монтерей, Мексико
Излъчване: Paramount+, VX
Ефирно време: 22:00 ET / 21:00 CT
Официален начален час: 22:00 ET / 21:00 CT

Стартов състав срещу Мексико: 18-Кейси Мърфи; 2-Ашли Санчес, 4-Пеги Зауербрун (капитан), 5-Кели О’Хара, 10-Линдзи Хоран, 11-София Смит, 12-Наоми Кирма, 13-Алекс Морган, 14-Емили Сонет, 17, 23-Мидж Портмоне

Налични резерви: 1-Алиса Нахер, 3-Алана Кук, 6-Тринити Родман, 8-София Хуерта, 9-Малори Пю, 15-Меган Рапиное, 16-Роуз Лавел, 20-Тейлър Корниак, 21-Апри, 22 Кристи Меус

Отсъстващи: Ашли Хач, Емили Фокс

Съвети за играта | Пет неща, които трябва да знаете – Мексико

 • USWNT начални XI основни номера (включително този мач): Сорбрун (205), Морган (194), О’Хара (156), Хоран (114), Сонет (68), Съливан (30), Смит (19), Бърс (18), Кук (13), Санчес (12) ) ) ), Кирма (4)
 • Стартовият състав срещу Мексико се състои от седем различни играчи от XI, които започнаха мача на САЩ на 7 юли срещу Ямайка: Мърфи за Нехер на вратата, О’Хара за Кук, Фокс и Уерта, Зауербрун и Сонет и Съливан за Лавел в отбрана. , а Морган и Бърс замениха Хач и Бук в атака.
 • Хоран и Смит ще стартират за трети пореден път на CONCACAF W Championship 2022, докато Бърс и Сонет стартират за първи път в турнира.
 • Този стартов състав е на средна възраст 28 години и 74 мача на играч, с четирима играчи – Зауербрун, Морган, О’Хара и Хоран – над 100 мача и двама – Мърфи и Кирма – с едноцифрен сбор.
 • В последния мач на САЩ срещу Мексико на 5 юли 2021 г. в Ийст Хартфорд, Кънектикът, стартовият състав включваше петима играчи при победа на САЩ с 4-0. Хоран вкара началния гол в шестата минута. Сонет и Морган се появиха като заместници в това, което беше последното действие на отбора преди началото на Олимпийските игри през 2021 г.
 • Защитник и капитан на отбора Беки Зауербрун Тя ще спечели 205Th Той беше капитан на САЩ за 34 рънаTh време. Това ще бъде 20 от ЗауербрунTh Награда в кариерата на САЩ в квалификации за Световно първенство и олимпийски първенства, игра в квалификации за Световно първенство през 2010, 2014 и 2018 г., олимпийски квалификации през 2012, 2016 и 2020 г. и сега 2022 Concacaf W Championship.
 • вратар Кейси Мърфи Той ще спечели шестия си мач за Съединените щати във втория си старт в Шампионата на КОНКАКАФ W. Мърфи има четири аутсаута в предишните си пет мача, първият от които дойде срещу Австралия в Сидни на 27 ноември 2021 г. при победата на Матилдас с 3:0.
 • Ашли Санчес Тъй като започва шестата си кариера на 12-годишна възраст, той я започва отново и отновоTh Обща капачка за САЩ. Санчес направи третата си асистенция в кариерата при победата на САЩ над Ямайка и щеше да спечели 10-та.Th Поява на годината за Америка. Сега той ще се появява във всеки турнир за Съединените щати след приятелските срещи в Австралия през ноември 2021 г.
 • Пазачът Кели О’Хара Той се завърна в стартовия състав за втори път, като отбеляза 156 ръна в този мачTh Международната изява успя само 22, изпреварвайки Майкъл Ейкърс и Кристен Пресn.d В списъка на USWNT за всички времена. О’Хара участва пряко в гол във всеки от последните си два мача за Съединените щати, като вкара третия си международен гол като резерва през второто полувреме срещу Колумбия на 28 юни и асистира за втория гол на Алекс Морган срещу Хаити. Конкакаф W Шампионски турнир.
 • Линдзи Хоран Той ще стартира за трети път в Concacaf W Championship със своите 114 рънаTh Международна изява. Хоран, който поведе Съединените щати като голмайстор в олимпийските квалификации за КОНКАКАФ през 2020 г. с шест гола, има осем гола и осем асистенции в 16 изяви в кариерата си в квалификациите за КОНКАКАФ.
 • София Смит Тя печели 19Th Той направи своя девети старт в отбора през 2022 г. Смит води в USWNT по голмайстор със седем гола за годината и вкара в първите осем минути от победата на САЩ с 5-0 над Ямайка на 7 юли. Неговият гол в петата минута беше най-бързият от всеки играч в турнира.
 • На двадесет и две години Наоми Кирма Той ще направи своя втори пореден старт за Съединените щати, като спечели четвъртата си игра в кариерата. Кирма изигра пълните 90 минути при победата на САЩ над Мексико и спечели първата си международна асистенция, като отбеляза гол на дългогодишна приятелка и бивш съотборник от Станфорд София Смит в петата минута.
 • След като отбеляза гол в първия мач на САЩ срещу Хаити, Алекс Морган Върна се в стартовия състав за своите 194Th Международна изява. Маркиран Брейс Морган срещу Хаити 29-та игра с много голове в кариерата, трета най-добра в историята на САЩ. Сега тя има 21 гола в 21 квалификационни изяви в кариерата си за USWNT и влиза в мача срещу Мексико, след като отбеляза в последните пет последователни квалификации за Конкакаф, в които е играла, датиращи от квалификациите за Световното първенство през 2018 г.
 • Девет от 117-те международни гола на Морган бяха срещу Мексико. Единствената страна, в която е отбелязвал по-често, е Япония (12 гола), девет срещу Канада.
 • Емили Сонет Той ще направи 68 първия си старт в Concacaf W Championship 2022Th Капачка за кариера. Това беше четвъртата квалификация на Сонет за КОНКАКАФ при победата на САЩ над Ямайка на 7 юли.
 • Анди Съливан Завръща се в стартовия състав на САЩ за своите 30Th Горна граница в кариерата му, тъй като той прави своя осми старт за годината и втори в турнира. Съливан изигра пълните 90 минути при откриващата турнирна победа на САЩ над Хаити и се нарежда на пето място по общ брой изиграни минути на USWNT тази година с 526 минути.
 • Напред Портмоне Midge Той ще направи своето трето участие и първи старт в Concacaf W Championship, когато навърши 18 годиниTh Общо ограничение за USWNT. Това беше втори старт за годината за Бърс, който постигна втория си гол за 2022 г. в заключителната фаза на победата на Съединените щати над Хаити на 4 юли.
 • Съединените щати имат двадесет и един играчи за този мач срещу Мексико, като нападателят Ашли Хач не е на разположение поради разтежение на крака, което получи срещу Ямайка на 7 юли. Емили Фокс е по Covid Ethics.
READ  Байдън обявява изпълнителни действия за справяне с изменението на климата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.