Coldplay с нов албум – чуй безплатно по FM+ и в интернет!

Чуйте новия албум на Coldplay седмица преди излизането му на световния музикален пазар

От 18 октомври, всеки ден, на официалния сайт на Анимато Мюзик/EMI и в ефира на Радио FM+ феновете на британската група ще слушат по една песен от предстоящия албум MYLO-XYLOTO, който ще излезе на 24  октомври

Не пропускайте да чуете парчетата от новия албум на култовата група Coldplay една седмица преди излизането му! На официалния уебсайт на Анимато мюзик – ексклузивен лицензиант на EMI Music за България и в ефира на радио FM+ цяла седмица ще могат да се слушат новите песни от дългоочаквания албум на британските звезди, MYLO XYLOTO, който ще излезе на 24 октомври, понеделник.

В продължение на 7 дни, всеки ден от 18 до 24 октомври – деня на излизането на новата продукция – на www.animatomusic.com и по радио FM+, в рамките на 24 часа ще звучи по една от песните, включени в албума. От вторник очаквайте новите парчета в следния ред:

18 октомври, вторник – Princess of China, feat. Rihanna

19 октомври, сряда – Hurts Like Heaven

20 октомври, четвъртък – Us Against the World

21 октомври, петък – Charlie Brown

22 октомври, събота – Up In Flames

23 октомври, неделя – Don’t Let It Break Your Heart

24 октомври, понеделник – Up With the Birds

Пилотният сингъл Every Teardrop Is A Waterfall се превърна в един от най-големите хитове за тази година, а в момента радиоефира владее неговият последовател, Paradise.

Остават само два дни до датата, когато ще се разбере кой ще е щастливецът, който благодарение на радио FM+ и Анимато мюзик ще отлети до Мадрид на 26 октомври, за да гледа на живо Coldplay и техния VIP концерт-промоция на новия им албум. Двамата късметлии ще бъдат единствените българи, които ще присъстват на култовото събитие.

Как може да бъде спечелена тази невероятна възможност? Много лесно – всеки ден от 09 до 19ч. включително в ефира на Радио FM+ се излъчват песни на групата Coldplay. Всеки, който чуе някоя от тях, трябва да се обади в ефир и да каже часа, в който я е чул в ефир или да го напише и изпрати на sms.

Обаждането в ефир става на телефон 0 700 1 58 58, а sms се изпраща на номер 1925 с първа дума radio на цена 1.20лв. с ДДС.

Всеки делничен ден в сутрешното шоу „Kofein!” от 7 до 11ч. Алекс и Момчил чрез жребий ще теглят по един, който ще печели CD с новия албум на групата. На 19.10.2011г. в сутрешното шоу “Kofein!” чрез жребий ще бъде избран и победителят, който ще спечели голямата награда:

Два билета за VIP концерт на Coldplay на 26 октомври в Мадрид + два самолетни билета – София-Мадрид-София + нощувки в хотел за два дни.

Коментари (0)

Публикувано в на 18 октомври 2011 г.