Coldplay представят „Paradise“ /аудио/, следва хит с Риана! с онлайн видео и снимки

Coldplay представят „Paradise“ /аудио/, следва хит с Риана!

На 12 септември се състоя световната премиера на новия сингъл от Coldplay – „Paradise“, като премиерата за България се състоя единствено и само по Радио FM+! Това е вторият сингъл на бритганските звезди от новия им албум,  ‘Mylo Xyloto’, който ще излезе на 24 октомври.

Новата тава ‘Mylo Xyloto’ е продуцирана от Markus Dravs, Daniel Green и Rik Simpson и с допълнителни композиции от Brian Eno.

Новината от последните часове е, че в албума е включена и песента ‘Princess of China’, която е с участието на Rihanna!

Въпреки че е фронтмен на една от най-големите групи на планетата и е женен за една от най-красивите световноизвестни холивудски звезди, Gwyneth Paltrow, наскоро Chris Martin призна в ексклузивно интервю за вестник “Sun”, че е изгубил дар слово, изчервил се е и е сричал в стил Hugh Grant, когато се е изправил пред Rihanna, за да я попита дали ще се съгласи да запише песента “Princess of China” за новия албум, ‘Mylo Xyloto’.

„Концепцията на албума е да бъде едно цяло. Има мъжки и женски главни роли и на първо място в списъка ни с момичета беше Rihanna, но…отне известно време да събера кураж да я попитам.”, признава лидерът на Coldplay пред британската медия.  „Имахме концерт в Лас Вегас, видях я и й казах: „Мислиш ли, че имаме някакъв шанс”? Тя има толкова прекрасен глас и толкова различен от моя! Когато вокалите се получиха, аз си помислих: Уау, звучи толкова различно! Но мисля, че това е така, защото тя пее песен, различаваща се от това, което сме свикнали да чуваме от нея.”, разкрива още певецът.

Стана ясно и пълното съдържание на предстоящия албум:

Mylo Xyloto
Hurts Like Heaven
Paradise
Charlie Brown
Us Against The World
M.M.I.X.
Every Teardrop Is A Waterfall
Major Minus
U.F.O.
Princess of China
Up In Flames
A Hopeful Transmission
Don’t Let It Break Your Heart
Up With The Birds

Коментари (0)

Публикувано в на 13 септември 2011 г.