Черната перла по Диема фемили – сериал

„Черна перла“ (Siyah İnci) е най-новият турски сериал, който ще се завърти в българския ефир.

Премиерната поредица тръгва през май и ще се излъчва всяка делнична вечер от 22:00 до 23:00 часа в ефира на Diema Family, замествайки приключващата мелодрама „Моят живот“. Повторения на епизодите ще се предлагат на следващия делничен ден между 18:00 и 19:00 часа.

Главните роли в „Черна перла“ са поверени на хитовите актьори Толгахан Сайъшман („Сега и завинаги“, „Сезони на любовта“) и Ханде Ерчел („Дъщерите на Гюнеш“, „Любовта не разбира от думи“).

Сериалът на Star TV се излъчва в Турция от септември 2017-а до февруари 2018-а. Заради нестабилния си рейтинг, който не оправдава очакванията на продуцентите, приключва едва след 20 епизода.

Режисьор на „Черна перла“ е Ерол Йозлеви, а сценарист – Йекта Торун. Актьорският състав се допълва още от Берк Хакман, Хюсеин Авни Данял („Времето лети“), Бурак Алтай, Нериман Уур, Йешим Бюбер, Мехмет Мехмедоф, Мелис Сезен, Чаала Демир и др.

Историята:

Кемал (Толгахан Сайъшман) е беден рибар, който живее в малко селце заедно с любимата си Хазал (Ханде Ерчел). Бащата на момичето обаче е против връзката на двамата млади заради занаята на Кемал. По ирония на съдбата героят на Сайъшман съвсем случайно открива същинско съкровище на дъното на морето – изключително рядка черна перла, която би могла да сбъдне и най-големите му мечти, но и да съсипе щастието и радостта му.

Гледай онлайн на български – тук или тук, тук или тук

Гледай онлайн в оригинал – тук.

Инфо: TVNovellas.blogspot.bg

Коментари (2)

Публикувано в на 13 април 2018 г.