Черна любов еп. 114, 115, 116, 117, 118 от 26, 27, 30.04.2018 и 01, 02.05.2018

В следващия епизод на „Черна любов” Нихан звъни на Кемал, за да му каже всичко, което е научила, а Зейнеп проваля живота си отново. Брат й търси начин да открие истината за последните мигове на Озан, а Хакан я отхвърля, въпреки обещанието й да станат истински съпрузи.

Кемал праща Зехир по дирите на „Сас Аноним”, към която компанията на жена му е превела значителна сума. Нихан, бебето и любимия й се виждат отново в дома на Лейля. Кемал обещава да ги отведе далеч от Емир.

Асу за пореден път търси помощ от Фехиме, но тя за първи път през живота си я пропъжда. Туфан е стигнал до любопитни разкрития, които помагат на Емир да установи – врагът му в „Черна любов” знае истината за произхода на Асу.

Лейля научава от нов познат, че на младини Айхан е бил в затвора, защото е ограбил баща й. Хакан размисля и отива да иска Зейнеп. Кемал не им дава благословия, но Фехиме е готова да спаси честта им на висока цена.

Емир доказва на сестра си номера на Кемал, а тя му признава, че той държи акциите им. Двамата влизат в съюз, за да отмъстят. Нихан звъни в същия момент, защото Мюжгян е мръднала ръката си.

Хакан изпраща на Кемал списък с колегите, които са разследвали убийството на Озан. Казва му, че е поискал Зейнеп, за да й помогне. Хюсеин подслушва и Фехиме признава на мъжа си, че дъщеря им е любовница на Емир. Зейнеп си признава, а семейството я гони от дома си.

Емир мисли, че майка му се възстановява, защото Дениз е в къщата. Нихан изпраща доказателства на Кемал, които да му помогнат да проучи преводите на врага си. Той установява, че Емир е превел много пари на банков служител ден, след смъртта на Озан. Нихан вижда Дениз при Мюжгян и е готова да признае бащинството на Кемал.

Асу отива при мъжа си и лъже, че Емир я заплашва. Кемал научава, че лекарят, който му каза, че Дениз не му е дете, е получил огромна сума от съперника му. Емир проследява Нихан до дома му. Кемал го лъже, че е искал да разкрие истината за смъртта на Озан. Емир измисля поредната правдива версия за делата си.

Айхан и Лейля се скарват заради миналото. Зейнеп отива на хотел и отхвърля помощта на Хакан. Зехир казва на шефа се, че Дениз е в болницата с баба си. Там открадва картона на детето и вижда как Емир притеснява Нихан. Бану съобщава на бившия си шеф, че Зейнеп е в немилост.

Асу все още не дава на брат си доказателствата за убийството на Озан. Кемал среща Нихан тайно в дома на Лейля и като купува лекарства на бебето разбира, че Дениз няма апластична анемия, както го убеждаваше Раджи.

Емир настанява любовницата си в ново жилище. Зейнеп му казва, че още го обича, но решава да си тръгне от него. Шафак издава на Емир, че Кемал и Нихан са се видели. Въпреки опитите си да се скрият, той вижда колата на съперника си.

Туфан отива да види сестра си. Досеща се какво е станало в деня на смъртта на Озан. Хората на Емир успяват да сложат проследяващи устройства в дома на Кемал. Фехиме иска прошка от сина си, че не е подкрепяла любовта му с Нихан.

Емир иска да отведе жена си далече, но тя иска да остане, докато не разбере как е починал брат й. Тарък иска да напусне шефа си, но той го изнудва – казва му че ще го предаде като убиец на Карен и Озан.

Лейля научава по-големи подробности за присъдата на Айхан. Нихан все повече се страхува от привързаността на Емир към детето й. Тя напомня кой е истинския баща на бебето, а той й казва, че ще отнеме дъщеря й по законен път.

В последния за седмицата епизод на „Черна любов” Кемал допуска нова грешка. Разрешава на Асу да остане в дома им. Тя слага подслушвателно устройство на телефона им. Така Емир и Туфаат научават, че Нихан иска да говори с него относно Дениз.

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (3)

Публикувано в на 27 април 2018 г.